HOROSCOP, joi, 1 iunie 2017

Balanță

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

Scorpion

E o placere sa vezi ce repede si ce bine evolueaza unele proiecte la care iti aduci contributia. Te stimuleaza sa mergi mai departe cu incredere si curaj, pentru ca toate reusitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai prins parca un vant prielnic ce iti impinge corabia la viteza maxima: fa tot ce-ti sta in putinta sa mentii acest ritm excelent pentru ca, daca nu iti pierzi elanul si interesul catre ce te asteapta la final, roadele se vor materializa foarte repede. Trage tare, insista, nu te culca pe laurii victoriei dupa un prim succes, ci continua cu si mai multa pasiune!

Săgetător

E o zi profitabila, care nu trece fara sa-ti ofere un castig cat de mic. Fie ca e vorba de afaceri care merg mai bine in aceste zile, fie ca e o discutie importanta ce va avea urmari concrete sau financiare in viata ta, termini ziua cu un sentiment de satisfactie deplina. Poate apare in calea ta exact persoana de care aveai nevoie pentru a pune in aplicare o idee geniala pe care o tot tineai in stand by pentru ca inca nu ai gasit omul potrivit care s-o valorifice alaturi de tine. Acum il gasesti!

Capricorn

Ti se pare ca numai pe umerii tai apasa cele mai neplacute conditii, cele mai grele sarcini sau ca esti mereu dezavantajat de altii. Faci sacrificii peste sacrificii, dar nu te simti deloc bine cand vezi ca acestea nu au efectele scontate. Dai mult de la tine, treci mereu cu vederea, taci si inghiti, dar ai inceput sa te intrebi daca merita. Ce ai de castigat de pe urma acestor compromisuri? Mai nimic, deci insatisfactia creste, ca atare gandeste-te serios daca merita sa le tolerezi in continuare. Poate e timpul sa intorci foaia!

Vărsător

Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria persoana. Iti gasesti numai defecte, scoti la iveala doar punctele slabe si vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a te da la o parte. Lupta cu propriile temeri, inhibitii sau complexe, pentru ca pot fi paguboase in acele situatii in care trebuie sa-ti pui in valoare atu-urile. Lauda-te, ai cu ce, si nu te mai auto-invinovati pentru toate problemele omenirii!

Pești

Nici tie nu-ti vine a crede ce bine merge un proiect la care iti aduci contributia cu trup si suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru ca ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la telul dorit, precum si echipa potrivita care sa te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleasi rezultate, dar gasesti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ti-ai propus. Daca tu esti cel care detine fraiele acestei afaceri, cu atat mai bine va evolua totul, pentru ca dai randament maxim mai ales daca tu esti cel care traseaza directia si ceilalti te urmeaza, jucandu-si fiecare rolul asumat.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel