Horoscop, joi, 1 august 2019

Nativii din Fecioară vor fi visători
Nativii din Fecioară vor fi visători

Horoscop. Nativii din Rac sunt încurajaţi să îşi împărtăşeacă sentimentele, iar nativii din Leu se vor simţi sleiţi de puteri şi fără niciun pic de energie.

Berbec

Dragi Berbeci, ziua vă aduce multe surprize în dragoste, dar nici în afaceri lucrurile nu stagnează. Dacă aveți un proiect de finalizat, asigurați-vă că ați pus totul la punct, în așa fel încât finalul să fie unul grandios pentru voi. Șefii vor aprecia categoric parcursul vostru profesional și vor acționa în consecință. Vă puteți aștepta la o mărire de salariu!

Taur

Dragi Tauri, bucurați-vă de toate evenimentele acestei zile. S-ar putea să fiți surprinși de vizita unei persoane neanunțate, dar de care vă era tare dor! Clipele petrecute împreună nu pot fi date uitării. Acestea fiind spuse, nu este exclusă iertarea și poate o nouă șansă la iubirea dintre voi care nu a apus niciodată. În afaceri, astrologii vă recomandă să acționați cu băgare de seamă, anumite persoane nu vă doresc neapărat binele.

Gemeni

Gemeni, gândiți-vă bine la planurile voastre de viitor și apucați-vă de treabă. Nu lăsați timpul să aștepte și frica să vă cuprindă, pentru că mai târziu veți regreta. Seara s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea persoanei iubite, fie un cadou prețios, fie o întâlnire romantică, singuri. Petreceți clipe memorabile unul alături de celălalt.

Rac

Nativii din Rac sunt încurajaţi, astăzi, să îşi împărtăşeacă sentimentele. Acum este momentul să faceţi marele pas şi să îi spuneţi persoanei pe care o iubiţi în secret tot ceea ce simţiţi. Există mari şanse ca sentimentele să fie reciproce, iar acest lucru ar putea însemna un nou episod în viaţa voastră ce ar putea foarte bine să fie chiar... ultimul. Fiţi romantici, atenţi şi nu încercaţi să fiţi ce nu sunteţi cu adevărat. Veţi da greş dacă veţi aborda această atitudine.

Leu

Nativii din Leu se vor simţi, astăzi, sleiţi de puteri şi fără niciun pic de energie. Este cazul să vă remontaţi, să găsiţi acel echilibru în viaţa voastră şi să reveniţi în forţă. Această lipsă de energie ar putea fi cauzată de oboseala acumulată în ultimele zile sau de o persoană anume care s-a solicitat psihic. Tot astăzi, veţi primi o atenţie specială din partea unui persoane speciale. Fiţi atenţi la semne!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, visători. Veţi renunţa la tot ceea ce înseamnă loc de muncă, sarcini casnice sau oricare altă problemă cotidiană. Vă veţi concentra în schimb pe planuri de viitor. Veţi visa cu ochii deschişi la concediu, veţi planifica în detaliu fiecare zi liberă şi vă veţi organiza în aşa fel încât totul să iasă perfect. Nu mai durează mult până acest lucru va deveni realitate, însă nu ignoraţi locul de muncă. V-ar putea dăuna relaţiilor cu colegii sau şefii.

citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel