EXCLUSIV  HOROSCOP iubire octombrie 2019. Astrologul DCNews ia toate zodiile la rând

Horoscop
Horoscop

Luna octombrie este caracterizată de două tranzite foarte importante: al lui Venus în semnul Scorpionului (8 octombrie - 1 noiembrie) si cel al lui Marte prin Balanță (4 octombrie – 19 noiembrie). 

„Nici Venus și nici Marte nu se simt bine în semnele vizitate, ambele aflându-se în exil, deci ne vom confrunta cu neputințe în zona amoroasă”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Iată horoscopul dragostei valabil pentru luna octombrie și prezentat de Daniela Simulescu:

Berbec

Vei încerca să îți păstrezi calmul și să faci în așa fel încât să nu vorbească gura fără tine. Autocontrolul exagerat va duce la frustrări și conflicte mocnite în relație.

Taur

În prima parte a lunii va fi nevoie să lucrezi împreună cu partenerul la îmbunătățirea relației. Dacă nu o veți face, spre finalul perioadei, veți resimți la un nivel exagerat orice gest de gelozie sau posesivitate.

Gemeni

Persoana iubită se va sătura de tentativele tale de a flirta și cu alții. Dacă altădată mai trecea cu vederea, acum s-ar putea să izbucnească și să nu o mai recunoști. Fă tot posibilul să îți potolești impulsurile.

Rac

Nivelul pasiunii va fi peste cotele obișnuite, iar legătura dintre tine și partener sau pretendent va fi una profundă și serioasă. Iubirea va căpăta alte forme, unele mai mature.

Leu

Acum, dragostea trece prin stomac pentru tine și din această cauză nu vei avea chef de gesturi romantice superficiale, ci de dovezi practice și cadouri. Dacă nu le primești, vei avea tendința de a abandona orice legătura.

Fecioară

Te vei afla într-o dilemă cu rădăcini mai vechi. Ai vrea să consolidezi relația, dar îți este și frică de faptul că nu ești sigur în totalitate de intețiile celuilalt. Astrele îți recomandă să comunici mai mult.

Balanță

Te autosabotezi de fiecare dată când vei dori să cunoști pe cineva nou. Inițial, te arăți disponibil, dar pe urmă fugi de atașament. Învață să îți vindeci această frică.

Scorpion

Gesturile tale vor fi de nesuportat pentru partener. Vei altera stările de iubire profundă cu stările de gelozie insuportabilă. Nici tu nu te vei înțelege și nici nu vei avea autocontrol.

Săgetător

Unul dintre prietenii apropiați te place foarte mult, dar i-a fost frică să recunoască până acum. De data aceasta, îți va mărturisi indiferent de statusul tău relațional.

Capricorn

Vei da mai multă atenție zonei profesionale, iar partenerul se va simți neglijat. El este obișnuit cu răceala ta, dar în octombrie îți va face nenumărate reproșuri. Învață să faci compromisuri.

Vărsător

Vor exista ciocniri serioase între tine și partener. Veți ajunge chiar și la scandal. Va fi nevoie ca unul dintre voi să se detașeze astfel încât să vadă lucrurile mai clar.

Pești

Partenerul trece printr-o criză de personalitate și nici tu nu ești bine astfel încât să îl susții. Trebuie să învățați să aveți răbdare unul cu celălalt. Deciziile pripite nu vor fi cele finale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel