HOROSCOP FEBRUARIE. Zodiile pe care le aşteaptă un mare necaz

Dureri de cap
Dureri de cap

Trei zodii vor trece printr-un moment de răscruce, în februarie, în care vor fi nevoiți să ia decizii rapid pentru a-și salva pielea. Iată care sunt acestea: 

Berbec

Nativul Berbec va avea de suferit crunt în plan sentimental. Va întâmpina o serie de probleme în cuplu, neînțelegeri, gelozii, care vor duce la răcirea relației și, într-un final, la despărțire. Nu este voință Berbecului această, însă se supune alegerii partenerului de viață. Problema e că devine dezorientat, nu știe încotro să o apuce. Nimeni nu îl poate ajută cu nimic. Apar probleme cu banii, se vede nevoit să se despartă de un bun, de o proprietate. Va fi destabilizat complet.

Balanță

Viață nativului din Balanță se schimbă radical în doar câteva zile. Va pierde fie locul de muncă, fie o persoană dragă. Va avea parte de multă durere și tristețe, va fi foarte afectat și îi va fi dificil să își revină la sentimente mai bune, să își recapete optimismul. Poate fi vorba și despre o decizie greșită pe care o ia și care îl va duce la o răscruce de drumuri unde nu va fi capabil să o ia în direcția cea bună. Ghinionul va face parte din viață să o bună bucată de vreme, cam până în vara acestui an.

Scorpion

Urmează o perioada foarte fragilă pentru Scorpion. Se va simți cu inima sfâșiată din cauza unei iubiri neîmpărtășite. Ori va suferi o pierdere financiară mare, care îl va determina să ia o decizie radicală privind viitorul sau. Practic, va simți cum brusc toată viață să îi va fi dată peste cap. Abia spre finalul anului va reuși Scorpionul să revină la normal. Traversează o perioada nefirească pentru el, întrucât nativul nu este obișnuit cu eșecul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel