HOROSCOP februarie. Astrolog Cristina Demetrescu, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Luna februarie aduce schimbări importante pentru zodii.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii februarie la „Vorbește lumea”. În zilele de 12 și 13 februarie, va fi o mare explozie de energie în orice sens, pozitivă sau negativă. Acest fenomen face că lucrurile să se acumuleze în stratul lor și ieșe dintr-o dată la suprafață, a declarat Cristina Demetrescu la Pro TV.

Berbec

Berbecii sunt ocupați cu întâlniri. Persoanele pe care se pot baza sunt foarte puține. Energia primită de la Marte și Uranus aduce fie lucruri pozitive, fie negative.

Taur

Taurii sunt nemulțumiți, au nevoie de o schimbare, doar că de data aceasta nu au ajutorul dorit. Mare atenție la sănătate.

Gemeni

Gemenii să aibă grijă cum gestionează banii. Dupa 19 februarie, se implică foarte mult în munca lor, dar se vor lovi și de birocrație.  

Rac

Racii sunt foarte pozitivi, dar energia trebuie dozată corespunzător. Puteți călători dupa 19 februarie, dar aveți grijă că puteți întâlni situații tensionate.

Leu

Antenție la planul conjugal, luna neagră își bagă coada și este posibil să aveți certuri degeaba. Dupa 19 februarie, aveți parte de mai multă odihnă.

Fecioară

S-ar putea ca unii colegi de muncă să vă creeze probleme. Dupa 19 februarie, vine rândul vostru să negociați cu partenerii.

Balanță

Este o zodie care trebuie să aibă foarte mare grijă în plan sentimental. De asemenea, aveți un risc mare de procese în această lună.

Scorpion

Probleme pe acasă, de rezolvat sau de renovat, atenție la acțiunile pornite pentru că nu sunt tocmai inspirate. Puteți avea probleme de sănătate și destul de multă tensiune la locul de muncă.  

Săgetător

Discutați foarte mult în această lună, contracte neașteptate, se demareaza multe negocieri și aveți grijă să fiți mereu informat. Atenție la problemele casei.

Capricorn

Pierdeți destui de mulți bani luna aceasta și încercați să faceți o strategie de amortizare a cheltuielilor. Este posibil să vă reconfigurați profesional și spiritual.  

Vărsător

Sunteți în formă, vă degajați de anumite situații. După 19 februarie este recomandat să faceți economii.

Pești

Dupa 19 februarie, răsuflați ușurați, dar până atunci mare atenție la procedurile medicale și atunci când apare elementul urgențelor. Veți avea nevoie să cheltuiți mulți bani și trebuie să aveți grijă cum îi gestionați.

VEZI ȘI: Zodia care va fi admirată de toți. A sosit, în sfârșit, momentul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel