HOROSCOP, duminică, 9 aprilie 2017

Berbec

Nu sta degeaba intr-o astfel de zi, chiar daca, aparent, nu ai nimic important de facut. Ziua e prea plina de resurse de energie si de actiune ca s-o lasi sa treaca lenevind, dormind, asteptand, visand fara tinta. Tot ce intreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care il deschizi acum duce departe, ca atare apuca-te serios de o treaba solicitanta, cu un consum maxim de energie, pentru ca roadele vor fi mai mult decat bune! E ca si cum se aprinde scanteia care declanseaza o flacara mistuitoare, care te copleseste pur si simplu, dar iti place aceasta atmosfera dinamica si entuziasta. E pe sablonul firii tale, ca atare e bine sa pornesti repede ceva nou, indraznet, maret, pentru ca evolutia va fi rapida.

 Taur

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpatat in tot ce faci, pentru ca ai o oarecare tendinta spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costa intr-un final, deci ce rost are sa investesti intr-un scop mai multa energie decat ar fi necesar? Cantareste cu atentie ce resurse merita sa pui in joc pentru ceea ce ti-ai propus, pentru ca la un consum mai mare de resurse nu vei obtine rezultate mai bune. Daca cineva te trage de maneca s-o lasi mai moale, sa nu te agiti atata, sa nu te stresezi mai mult decat e cazul, ar fi bine sa-l asculti. El poate fi greierasul de langa urechea ta care iti spuna ce e mai bine sa faci.

Gemeni

Esti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ti revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii si nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat si care te intorc, iar si iar, in acelasi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienta ta de viata, dar nu are rost sa iti tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ti-ai invatat lectia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ti-e dor, dar nici in amintirile triste... care te dor.

Rac

Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! Las-o mai incet cu starea de panica ce te cuprinde, pentru ca acest stres chiar nu-si are rostul. Daca te-ai mai relaxa si tu un pic, daca ai vedea ca tot ce ti se pare acum ca e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte si altii fara sa se streseze atata, poate ai intelege ca ai multe alte lucruri la dispozitie care ti-ar oferi bucurie. Trece in revista lunga lista de lucruri frumoase pe care le ai, si lasa-le deoparte pe cele care iti lipsesc deocamdata. Descopera cat de multe alte lucruri de pret sunt chiar la indemana, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

Leu

Ia si tu lucrurile mai in gluma, nu le mai trata ca pe niste poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxanta in care numai o atitudine glumeata si jucausa te poate scoate din impas. Razi, glumeste, joaca-te un pic, sau, daca tu nu esti in cea mai vesela dispozitie, alatura-te celor care se comporta asa, pentru ca rasul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viata vad ca ai nevoie de ajutor si te vor inconjura cu mult umor si voie buna.

Fecioara

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poti trece, concentreaza-ti atentia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poti gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traiesti in iluzii, dar, cel putin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poti sa te hranesti cu vise, sperante si planuri de viitor, care iti abat atentia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandesti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel