HOROSCOP, duminică, 7 mai 2017

Balanță

Ai nevoie de o zi de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara rost. Cauta o cale de a elimina aceste emotii care nu-ti fac bine si ai suficiente cai de vindecare si de eliberare, daca incerci! Sigur exista ceva frumos care face placere inimii tale si care poate contrabalansa perfect situatia catre optimism, deci foloseste-te mai mult de acele instrumente de gandire pozitiva. Cauta acele plusuri ale vietii tale din acest moment si umple toate golurile din inima ta. Ai sa descoperi cu uimire ca balanta inclina vizibil mai mult catre cat de multe lucruri frumoase ai la dispozitie!

Scorpion

Chiar daca nu toata lumea aplauda ideile tale, nu te lua dupa ei, ci pune-ti in aplicare planurile fara intarziere. Nu ai alaturi de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimisti, negativisti, fricosi care spun ca nu se poate inainte de a incerca ceva, deci nu te lasa influentat de asemenea anturaj. Tu poti, tu stii, la tine totul merge ca pe roate, deci esecul ar aparea numai daca pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care iti tin companie. Unora le e frica de orice si incearca sa-ti inoculeze si tie virusul fricii, or tu nu esti ca ei, cel putin nu azi! Ai curajul sa-ti urmezi ideile asa cum vrei, fara sa asculti de ceilalti!

Săgetător

Simti ca ceva urmeaza sa se intample in viata ta, ca esti in fata unei alegeri importante, dar iti cam lipseste curajul. Linisteste-te un pic si priveste in inima ta si ai sa descoperi colosale resurse de elan si de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage ca un magnet. Hai, porneste, nu mai amana, pentru ca poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, incredere, siguranta si optimism, fa primul pas, pentru ca restul vor veni de la sine! Esti protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce sa-ti faci griji. Spune start!

Capricorn

Daca dai acum startul unei actiuni indraznete, sub imperiul nerabdarii si ai impulsivitatii, vei dori si rezultate imediate, or nimic nu se cladeste peste noapte. Da, important e si tonusul cu care dai startul acestei actiuni, dar incearca sa-ti dozezi mai bine eforturile, ca nu cumva sa-ti pierzi interesul si entuziasmul acesta de inceput cand vei descoperi ca totusi e cale lunga pana departe. Educa-ti rabdarea, demonstreaza ca te-ai maturizat si nu te comporta ca un copil care vrea o jucarie, acum, imediat! Vei ajunge acolo, fii sigur de asta, deci mentine acest elan creator pana la capat, dar constient ca e o actiune care necesita rabdare si evolutie lenta.

Vărsător

Esti implicat intr-o actiune care se cladeste etapa cu etapa, dar acum simti ca te apropii cu pasi mari de momentul de maxim, cand vei vedea si roadele acestui efort. A fost un proces de lunga durata in care ai investit tot ce ai avut tu mai bun, dar esti mandru de rezultate. Ai curajul sa vorbesti si altora cu ceea ce ai construit, pentru ca nu a fost nici usor si nici rapid, ci a necesitat lungi etape de pregatire, de acumulare de informatii, si abia la final de munca propriu zisa. Esti multumit de ceea ce a iesit din mainile si din mintea ta si ai curajul sa vorbesti lumii ca un om matur, care stie ce face si stie ce spune.

Pești

Asculta sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoana care se ocupa de frumusetea sau sanatatea corpului. Mergi la cosmetica, la sala de fitness, la spa, sau daca e nevoie, la un medic, pentru ca informatiile pe care le vei primi au darul de a te face sa te simti mult mai bine. Te apleci cu mai multa grija asupra organismului tau si ii acorzi atentie sporita, descoperind cat de rar iti oferi asemenea momente de rasfat sau iubire. Iubeste-ti mai mult corpul, el e casa in care traiesti si trebuie sa fie in deplina ordine si curatenie, ca atare informeaza-te pe toate caile cum sa-ti faci aceasta casa mai frumoasa si mai luminoasa. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tau de viata vor aduce sanatate si confort interior.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel