Horoscop, duminică, 7 iulie 2019

Neatenția îi va costa astăzi pe Vărsători
Neatenția îi va costa astăzi pe Vărsători

Horoscop. Nativii din Balanţă vor ieşi, astăzi, din zona lor de confort. iar  Scorpionii vor avea o zi extrem de încărcată.

Balanţă

Nativii din Balanţă vor ieşi, astăzi, din zona lor de confort. Este momentul în care trebuie să luaţi o decizie şi să încetaţi să fiţi echilibraţi. Faptul că aţi fost neutri până acum nu v-a ajutat foarte mult, motiv pentru care trebuie să alegeţi o tabără. Aţi avut destul timp să vă gândiţi la toate posibilităţile, consecinţele şi variantele, astfel că nu ar trebui să fie dificil să vă decideţi. După acest moment, toate lucrurile din viaţa voastră vor începe să se aşeze.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor avea, astăzi, o zi extrem de încărcată. Deşi este weekend şi speraţi să vă relaxaţi, să dormiţi pentru a recupera orele pierdute de somn sau să pierdeţi timpul prin casă, familia sau prietenii vor avea nevoie de ajutorul vostru. Dacă nu vă pasă sau nu consideraţi că este suficient de important pentru voi, nu le oferiţi sfatul vostru. Ar putea strica anumite relaţii dintre oameni, iar totul se va răsfrânge asupra voastră.

Săgetător

Ai parte de o zi plină de surprize plăcute, chit că vorbim de eventuala vizită neaşteptată a unei persoane dragi sau de primirea unui cadou. Chiar dacă nu este vorba despre un cadou costisitor, mica atenţie are o mare însemnătate. Pentru a-ţi menţine tonusul excelent nu trebuie să pui la suflet eventualele provocări venite din partea unor rude mai în vârstă. Acceptă sfaturile cu zâmbetul pe buze dar în cele din urmă alege după cum îţi spune inima.

Capricorn

Ai nevoie de multă relaxare astăzi, pentru că te aşteaptă o săptămână extrem de complicată. Ideal ar fi să-ţi petreci timpul acasă, alături de partenerul de viaţă sau de câţiva prieteni apropiaţi. Ori eventual să te umpli de energie savurând o cafea într-o zonă liniştită. Ai nevoie să te porţi natural şi totul vine de la sine. Cu calm treci furtuna care se apropie de tine. Dacă te agiţi, mai rău îţi faci.

Vărsător

Eşti neatent şi asta te costă. Tot timpul ai senzaţia că ai uitat ceva. Şi chiar dacă nu este aşa, pierzi timp mult încercând să te lămureşti. Poate a sosit momentul să-ţi pui ordine în viaţă. Poate este un semnal că trebuie să acţionezi mai mult după un plan bine stabilit. Spre finalul zilei ajungi să oferi sfaturi preţioase unei persoane apropiate care este lovită de diferite probleme din mai multe direcţii.

Pești

Egocentrismul te face astăzi să pierzi susţinerea celor dragi. Este posibil să ajungi să te trezeşti singur în faţa unor momente de cumpănă. Este chiar atât de important să ai ultimul cuvânt? Cu mai multă logică şi mai puţine emoţii aruncate aiurea ai putea trece peste dificultăţile ivite. Şi totul se petrece la foc automat pentru tine, astăzi. Nu ai timp să respiri pentru că sunt decizii importante de luat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel