HOROSCOP, duminică, 6 mai, 2018

Balanță

Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă tine şi încerci să mai reduci distanţele stând ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile.

Dacă ai ocazia de a călători, ai şansa de a trece printr-un loc cu o încărcătură emoţională aparte, de parcă tânjeai să ajungi din nou pe acolo sau visai să treci vreodată prin acel spaţiu căruia îi acorzi semnificaţii deosebite. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!

Scorpion

Ai un efect benefic asupra celor nervoşi care nu-şi pot ţine sub control agresivitatea fizică sau verbală. Chiar dacă ceilalţi sunt puşi pe harţă, tu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să-i tratezi pe toţi cu atâta toleranţă, încât îi vei dezarma mult mai uşor cu asemenea atitudine.

Nimic nu te irită, nimic nu te coate din sărite ci dai de fiecare dată replici paşnice, încât se miră toţi că poţi să-ţi păstrezi cumpătul! Eşti un exemplu de detaşare şi calm, pe care ar merita şi alţii să-l urmeze, pentru că eşti de părere că, în situaţiile tensionate, nu poţi reacţiona corect dacă laşi nervii să preia conducerea.

Săgetător

Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durată te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continua ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revistă paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncărca bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef.

Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continua, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o vacanţă, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec.

Capricorn

Luptă pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmpla aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi.

Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţinta propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor. La tine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe tine te motivează şi mai tare să ajungi acolo. La final vei jubila în faţa celor care au încercat să-ţi taie elanul.

Vărsător

Viaţa e o călătorie continuă şi niciodată nu poţi spune că ai ajuns la destinaţie, deoarece apar alte şi alte direcţii care te atrag. La fel vei simţi şi azi, că, după ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont şi porneşti într-o nouă expediţie.

Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru că ai atâtea lucruri noi de descoperit de acum înainte. Acum poate e doar o ţintă intermediară, deci nu te opri, pentru că lucrurile interesante pot să apară şi de acum înainte. E atractiv ţelul final, deci continuă-ţi drumul pentru a ajunge acolo unde doreşti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atâtea de aflat...

Pești

Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale. Eşti în mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul când îţi vei da seama că inima ta e eliberată de frică sau de griji, corpul tău a scăpat de dezechilibre şi boală, mintea ta e limpezită şi clară.

Mai ai răbdare, încă nu poţi încheia aceste proces de detoxifiere deplină, mai ai încă nişte paşi de făcut, dar foarte curând vei putea răsufla uşurat, mulţumit de armonia care se instalează pe toate planurile în corpul tău: de la cel fizic până la cel eteric.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel