Horoscop, duminică, 6 ianuarie, 2019

Horoscop. Gemenii trebuei să fie atenți  la propunerile care li se fac astazi, pentru ca ele au la baza informatii extrem de utile pe care le poti folosi odata în avantajul propriu. Racii au ceva bani la dispozitie si, atat timp cat îi tin  la tine, se simti mai siguri pe situatie.

Berbec – Horoscop 6 ianuarie, 2019

Ceva iti spune sa stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai.

Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant.

Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.

Taur – Horoscop 6 ianuarie, 2019

Porti o discutie intre patru ochi prin intermediul careia afli o multime de informatii mai putin cunoscute, dar cel care iti face marile destainuiri iti cere sa pastrezi secretul asupra celor aflate.

Ti-e foarte greu sa nu mai spui la nimeni, mai ales ca sunt stiri cu un impact emotional maxim. Practic, celalalt iti paseaza tie tot greul acestui secret, eliberandu-se de povara, dar acum esti tu in cea mai dificila postura.

Sa tii totul doar pentru tine, respectand dorinta celuilalt, sau sa transmiti si la altii? Grea alegere...

Gemeni – Horoscop 6 ianuarie, 2019

Fii atent la propunerile care ti se fac astazi, pentru ca ele au la baza informatii extrem de utile pe care le poti folosi odata in avantajul propriu.

E un pont bun, o idee concreta de a rezolva o problema, un ajutor amical la nevoie, dar indiferent de forma in care iti este oferit, te scoate dintr-o incurcatura. Nu uita ca orice ajutor se plateste, pentru ca va veni o zi cand si tu vei interveni salvator in problemele altuia, fiind modul ideal de a-i intoarce serviciul de acum.

Pretentiile solide se bazeaza pe un schimb reciproc si echitabil de astfel de gesturi: primesti – dai inapoi!

Rac – Horoscop 6 ianuarie, 2019

Ai ceva bani la dispozitie si, atat timp cat ii tii la tine, te simti mai sigur pe situatie si nu ti-e teama de nimic. Daca, insa, apar cheltuieli neprevazute care atenteaza la aceasta rezerva de bani, nu te mai simti la fel de bine.

Nu trebuie sa exagerezi cu economiile si restrictiile ca sa nu scapi de sub control cheltuielile, ci trebuie doar sa-ti administrezi chibzuit banii de care dispui, avand in vedere si perspectivele tale financiare.

Daca nu se apropie salariul, nu da iama prin banii pe care-i ai acum la dispozitie, ci tine-i pentru orice eventualitate.

Leu – Horoscop 6 ianuarie, 2019

O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra.

Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine.

Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente.

Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!

Fecioară – Horoscop 6 ianuarie, 2019

E momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor aparea multiple, totul e sa profiti tu de ele din plin! Prietenii te invita sa iesi, dar ai avea chef si de o aventura noua, indiferent in ce plan vrei sa-i dai startul.

Ca e o escapada pe afara sau ca e o aventura romantica, iesind la vanatoare de inimi, te simti bine in pielea ta si te distrezi cu adevarat, cum n-ai mai facut-o demult.

Te comporti ca un copil pus pe sotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru ca stie ca umorul lui este gustat si corect interpretat de ceilalti.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel