Horoscop, duminică, 5 ianuarie 2020

Daniela Simulescu / 04 ian 2020 / 18:22
Racii se  bucură cu adevărat de câteva clipe de liniște
Racii se bucură cu adevărat de câteva clipe de liniște

Horoscop. Gemenii nu sunt de acord cu nicio propunere din partea apropiaților, refuză orice inițiativă de-a lor. 

Berbec

Îți faci socoteala și îți dai seama că ai avut cam multe cheltuieli de sărbători. Este cazul să strângi cureaua și să mai renunți la anumite lucruri dorite.

Taur

Chiar dacă este duminică, ai foarte multe sarcini de dus la sfârșit. Și parcă toată lumea se bazează doar pe tine.

Gemeni

Nu ești de acord cu nicio propunere din partea apropiaților, refuzi orice inițiativă de-a lor. Astfel, vei deveni persoana cea mai evitată.

Rac

Te bucuri cu adevărat de câteva clipe de liniște. Unii membri ai familiei se oferă să te sprijine în zilele următoare, să îți ofere din timpul și resursele lor.

Leu

Partenerul este prea încăpățânat și nu vrea să lase deloc de la el. Tu ai nevoie de acceptare și validare, însă nu lei vei obține astăzi.

Fecioară

Este o zi nemaipomenită pentru descoperiri. Și le poți obține după ce vei citi o carte, vei privi un serial sau un film, sau vei merge la o plimbare.

Balanță

Persoana iubită îți atrage atenția că atentezi cam des la resursele ei, fără a vă consulta înainte. Argumentele tale nu vor fi câștigătoare.

Scorpion

Preferi să stai în casă astăzi, așa mai faci economii. Totuși există riscul izolării. Prietenii nu vor fi de acord cu deciziile tale.

Săgetător

Astăzi sunt favorizate activitățile sportive, atât în aer liber, dar nu numai. În plus, poți ajuta o persoană dragă să aibă mai multă încredere în ea.

 Capricorn

Sunt două voci în capul tău: una care îți spune să ieși și să te distrezi și alta care te sfătuiește să lenevești toată ziua. Cu puțin efort, le vei împăca pe amândouă.

Vărsător

Te cuprinde un chef de viață extraordinar și vrei să îl împărtășești și cu alții. Din păcate, rudele apropiate îți vor strica ziua.

Pești

Vorbești mult și îi obosești pe cei care își petrec ziua cu tine. Dar sigur vei găsi și câteva persoane care vor fi la fel ca tine.