Horoscop, duminică, 30 iunie 2019

Leii ar  putea să fie în mijlocul uneor evenimente importante astăzi
Leii ar putea să fie în mijlocul uneor evenimente importante astăzi

Horoscop. Taurii s-ar putea trezi într-o situație delicată, după ce un secret "bine păzit" li se pune pe tavă, iar Racii au toate șansele de a petrece o zi de duminică liniștită, în compania persoanei iubite sau a prietenilor. 

Berbec

Berbecii pun prea multă presiune pe ei, în special atunci când lucrurile nu merg bine. De regulă, motivele unui eșec sunt complexe, iar a lua toată vina pe umeri nu ajută la nimic. Încearcă să privești situația la rece și să să ceri sfatul unui prieten apropiat, în care ai încredere. Câteva clipe de relaxare, spre seară, ar putea schimba complet atmosfera. Nu ezita să ieși în aer liber sau chiar în natură, dacă simți că ți-ar face bine.

Taur

Taurii s-ar putea trezi într-o situație delicată, după ce un secret "bine păzit" li se pune pe tavă. Informația, pe cât de prețioasă, pe atât de greu de crezut, le schimbă complet modul în care privesc anumiți oameni. Rezistă tentației de a împărtăși părerile despre acest subiect cu amici sau colegi, e o garanție că vei ieși țap ispășitor, într-o problemă care, de altfel, nu te privește.

Gemeni

Gemenii sunt fascinați de o nouă persoană, pe care o consideră perfectă după doar... o simplă conversație. Sentimentul e frumos, dar mai frumos este să faci un prim pas hotărât și, dacă se poate, amuzant. Iar asta cât mai repede, pentru că ochii care nu se văd se uită. Folosește fiecare truc din carte, nu vei fi nici primul și nici ultimul.

Rac

Racii au toate șansele de a petrece o zi de duminică liniștită, în compania persoanei iubite sau a prietenilor. De altfel, e cam tot ce pot face, pentru că situația financiară nu este cea mai grozavă, așa că vacanțele exotice și raidurile prin mall vor trebui să mai aștepte. Nativii din zodia Rac ar face bine să profite de această zi pentru a-și reîncărca bateriile, urmează o săptămână încărcată.

Leu

Ai putea să fii în mijlocul uneor evenimente importante astăzi. Fie eşti chemat să stingi un conflic, fie ca martor al unui accident, fie să îndrepţi o nedreptate. Nu uita însă de planurile pe care ţi le-ai fcut pentru weekend. Mai ales dacă intenţionai să mergi la o întâlnire importantă pentru viitorul tău. E o zi perfectă să zâmbeşti des, să fii optimist şi să laşi să lucreze în folosul tău farmecul personal.

Fecioară

E foarte posibil ca jumătatea ta să manifeste indiferenţă faţă de problemele tale şi vei fi surprins de această atitudine. Sau poate fi vorba de cel mai bun prieten al tău, sau o altă persoană n care ai avut încredere deplină. Spre seară există riscul să au zi că eşti personajul principal al unor bârfe. Nu e indicat să faci plimbări lungi pe jos şi nici să mergi la plajă fără pălărie de soare.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel