Horoscop, duminică, 3 martie, 2019

Horoscop. In aceste zile, Racii vor realiza din nou importanta cuvintelor bine alese si a calitatii gandurilor  atunci cand își incetinesti ritmul, iar timpul pentru un nou inceput este la dispozitia Fecioarelor.

BERBEC

Este timpul sa simti ce meriti cu adevarat si sa mergi spre asta, altfel te poti bloca in relatii care pur si simplu nu te fac fericit si nu iti implinesc nevoile autentice. Simti impulsul de a fi mai liber decat esti si cu siguranta mai creativ. Ai nevoie sa ai viata mai colorata cu iubire si cu emotii, iar rutina zilnica sa serveasca unui scop mult mai mare decat credeai. Iubeste-te cu adevarat !

TAUR

Exista mereu cai mult mai usoare sa te protejezi si zilele acestea poate ca trebuie sa vii cu solutii creative in relatiile tale care sunt prea intruzive si iti calca limitele permise. Ai puterea cuvintelor de partea ta. Foloseste-le cu intelepciune. Nu fii prea orgolios in a asculta critici sau sfaturi de la cei in care ai incredere. Sentimentele tale te indruma spre directia buna, deasupra bataliilor dintre ego si inima. Meriti sa fii iubit.

GEMENI

Atunci cand o nava trece prin dreptul punctului Nemo din Oceanul Pacific, cei mai apropiati oameni de el sunt tocmai la 400 km la Statia Internationala. Cand te gandesti la starea ta sufleteasca, te poti simti la fel de singur ca si cum te afli pe un asemenea vas, insa daca vei sapa mai adanc vei vedea ca adevarul este cam diferit. Petrece timp singur si foloseste aceste zile sa te reconectezi doar cu cei care iti inteleg radacinile si pozitia. 

RAC

In aceste zile vrei realiza din nou importanta cuvintelor bine alese si a calitatii gandurilor tale atunci cand iti incetinesti ritmul. Ca sa ajungi la lumina, va trebui sa faci un ocol curand si ai nevoie de timp ca sa te gandesti si sa contemplezi la tot ce s-a intamplat ca sa ai claritatea de a arde tot ce nu mai conteaza in mintea ta. Este destul de multa tensiune in aer, dar esti ghidat de forta corecta interioara. Recunoaste asta la timp ca sa nu fie nevoie sa te reintorci la aspecte ce puteau fi evitate daca te lasai calauzit. Esti focusat si mintea iti este clara.

LEU

Desi poate fi o lipsa de usurinta in fluxul gandurilor tale de acum, esti constient ca ai nevoie de timp sa iti clarifici anumite aspcecte emotionale. Indragosteste-te, du-te la dans si foloseste aceste zile sa te bucuri de viata in loc sa iti tot pui la indoiala motivele si actiunile pe care le faci. Unii pasi in viata trebuie facuti fara sa te prea gandesti la ei, spontan si sub fluxul momentului. Foloseste avantajul care iti este dat acum prin relatii pure care stralucesc sub lumina inimii tale.

FECIOARA 

Timpul pentru un nou inceput este la dispozitia ta. Il poti simti apropiindu-se in aceasta perioada dar tot trebuie sa ai de-a face cu vechiul ca sa il eliberezi si sa faci loc pentru nou. Nu renunta la aspecte care inca sunt relevante pentru tine acum, doar pentru ca te apropii de implinirea unui scop. Ai nevoie doar sa te conectezi la lume de la un nivel total diferit ca sa fii pregatit pentru tot ce vine pe calea ta. Ramai in relatii in care candva te simteai mai slab daca simti ca ele te cheama. 

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel