HOROSCOP, duminică, 28 ianuarie 2018

Berbec 

Nimeresti intr-un mediu ostil in care nu ai nicio placere a dialogului, a cooperarii. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare aduna-ti fortele inainte de orice incercare de a colabora cu lumea.

Nu ai norocul de a atrage alaturi oameni care cred in aceleasi lucruri, oameni usor de condus sau de indrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o data, descoperi in jur rivali gata sa-ti strice tie toate planurile.

Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poti evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Taur 

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine.

Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Ca sa castigi o lupta de idei, trebuie sa-ti argumentezi solid pozitia, or ceea ce spui tu acum sus si tare nu e intru totul corect sau just.

Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intentie, chiar si fara sa-ti dai seama, deci fii deschis sa discuti despre asta cu cel din fata ta.

Adevarul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie sa renunte la orgolii pentru a se aseza la negocieri echitabile.

Sfatul zilei 28 ianuarie 2018. Probleme în relațiile amoroase pentru acești nativi

Gemeni 

Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de oferit.

Este un moment bun pentru a incheia o actiune asupra careia te-ai aplecat vreme indelungata, pentru ca se presupune ca tot ce era de facut deja s-a infaptuit si acum e doar vremea ultimelor retusuri inainte de a-i pune punct.

De maine vei incepe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine sa duci la capat acest capitol, in ciuda monotoniei instalate. Te vei simti mult mai bine dupa ce-i vei pune punct definitiv!

Rac

Daca esti inconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plina de evenimente, deci cea mai mare grija trebuie sa o acorzi tovarasilor tai de discutie sau de aventura.

Daca aduni alaturi de tine oameni obositi, plictisiti, nervosi sau stresati, isi vor elibera pe tine toate aceste defecte si nu faci decat sa transformi ceea ce ar fi trebuit sa fie o discutie interesanta intr-un razboi al nervilor.

Exista riscul ca in grupul pe care il aduni alaturi de tine sa se infiltreze si o persoana care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostila si violenta. Incea rca sa-l tii la distanta cu tact.

Leu

Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri.

Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta.

Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.

Fecioară

Esti mai puternic decat crezi, chiar daca cineva din jurul tau incearca sa te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperand ca asa se va impune.

Cu siguranta ai un as in maneca de care vei sti sa te folosesti la momentul cel mai potrivit fara a apela catusi de putin la autoritate, agresivitate sau nervi, asa cum fac ceilalti.

Ba chiar o astfel de confruntare de forte, cu oameni care ti se cred superiori, este o provocare excelenta pentru tine ca sa arati ce poti si sa-i invingi prin mijloace cinstite.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel