HOROSCOP, duminică, 27 mai, 2018

Zodii care își dau seama de adevăratele intenții ale oamenilor
Zodii care își dau seama de adevăratele intenții ale oamenilor

Horoscop. Berbecii ar fi bine să nu se joace cu banii de care dispun. S-ar putea să încheie o tranzacție păguboasă. Pentru gemeni, viitorul este  generos.

HOROSCOP BERBEC 27 mai

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede. Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

HOROSCOP TAUR 27 mai

Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi. Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani să se ducă pe probleme de sănătate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai în vârstă.

HOROSCOP GEMENI 27 mai

Viitorul e foarte generos în oferte pentru tine, încât ai avea chiar şi mai multe variante la fel de interesante de ales şi nu ştii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut că te vei putea folosi de toate în mod egal, deci trebuie să depui un oarecare efort acum, ca să alegi doar una dintre căile asupra căreia să te concentrezi serios după aceea. Dacă vei încerca să joci pe două planuri simultan, s-ar putea să nu iasă bine nici unul, dar nici să alegi o cale şi tu să rămâi obsedat de cealaltă (ce-ar fi fost dacă alegeam planul B?) nu e în avantajul tău. Dacă tot te-ai decis, mergi pe calea aleasă şi du la îndeplinire sarcina asumată. Va ieşi foarte bine!

HOROSCOP RAC 27 mai

Fii foarte atent la informaţiile, sfaturile, ponturile pe care ţi le transmite astăzi un amic, pentru că efectele celor tocmai aflate vor fi foarte profitabile pentru tine. Ori e o mână concretă de ajutor întinsă spre tine de cineva drag pentru a duce la îndeplinire un proiect care te preocupă, ori e o idee rentabilă care merită pusă în aplicare imediat, pentru că nici nu ştii câte vor veni după aceea. Ba ai putea primi şi bani de undeva, poate complet dezinteresat şi necondiţionat, bani pe care îi poţi folosi în avantajul tău pentru o vreme. Nu te gândi ce se ascunde în spatele acestui gest: e chiar prietenie pură!

HOROSCOP LEU 27 mai

Prietenul tău cel mai bun îţi ridică unele semne de întrebare, pentru că nu-l simţi cu adevărat alături de tine, aşa cum te-ai fi aşteptat. Ba chiar s-ar putea să auzi unele vorbe prin anturaj care te fac să te îndoieşti de bunele sale intenţii, de ceea ce simte el pentru tine. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia asupra unei feţe ascunse a prieteniei sale, fă tot posibilul să afli mai mult. E posibil să ascundă ceva în spatele amabilităţii sale, şi ar fi bine să afli ce înainte de a te păcăli. Nu înseamnă că îl vei da afară din viaţa ta, renunţând la o prietenie, ci doar că e bine să ştii realitatea, să nu mai crezi chiar tot ce spune, altfel te poate manipula cum doreşte.

HOROSCOP FECIOARĂ 27 mai

Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Ai ales o altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, şi nu mai vrei să priveşti înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vrei o schimbare majoră în viaţa ta. Dacă te-ai tot întoarce înapoi de unde ai plecat, dacă ai regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâi blocat între două lumi, între trecut şi viitor, între da şi nu, neştiind clar în ce ape te scalzi. Aşa, spui foarte sigur pe tine: gata, şi porneşti pe noua cale cu capul sus, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce. Fii sigur că faci pasul cel bun!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel