Horoscop, duminică, 25 august 2019

Pentru Raci nici nu știu că este duminică
Pentru Raci nici nu știu că este duminică

Horoscop. Pentru Tauri, n-ar  strica din când în când să nu mai fie așa zgârcit cu ei însuși, iar arsenalul de cucerit al Gemenilor, este la cote maxime, deci vor face tot posibilul să iasă în evidență.

Berbec

Dacă un amic va face o propunere de călătorie scurtă, nu te arunca așa ca berbecul. Gândește-te dacă ai toate resursele necesare, timp, și dacă nu cumva ai alte lucruri de făcut.

Mai întâi datoria și pe urmă distracția.

Taur

Nu strică din când în când să nu mai fii așa zgârcit cu tine. Până la urmă, viața nu înseamnă doar muncă și economisire. Ai face bine să te răfeți astăzi, să mânânci ceva fin și delicios, să bei un vin rar sau să te înnoiești.

Gemeni

Azi, arsenalul de cucerit este la cote maxime, deci vei face tot posibilul să ieși în evidență. Vestea bună este că mulți vor fi foarte impresionați de personalitatea ta. Cui nu-i place să aibă admiratori?

Rac

Nici nu zici că este duminică. Ai foarte multă treabă și te învârți ca un titirez. Vei resimți crunt trecerea timpului și vei avea des senzația că viața îi este potrivnică. Dacă mai sunt blocaje și întârzieri, nu înseamnă că ești ghinionist.

Leu

Aveți grijă la excese, oricare ar fi ele. Mai degrabă stați și gândiți-vă de ce recurgeți la a consuma ceva într-o cantitate mare. Poate aveți nevoie de atenție și nu o primiți. Comunicați ceea ce doriți.

Fecioară

Dacă ți se dă dreptate toată ziua, tu să nu crezi că așa și este. Cu siguranță, oamenii dragi vor să scape repede de tine deoarece ai exagerat în anumite aspecte și nu vrei să asculți și părerea lor deloc.

Balanță

Dacă apar persoane din trecutul tău, mai ales cel amoros, nu fugi neapărat de ele. Nu se întâmplă absolut nimic dacă schimbi o vorbă-două. Fac parte din viața ta, chiar dacă momentan nu mai au un rol important.

Scorpion

Planurile tale - vrei nu vrei - să știi că nu pot fi duse la capăt de unele singure. Singur, nu vei reuși mare lucru și în plus, te vei frustra. De aceea, orice ai de făcut astăzi are nevoie de sprijinul altora.

Săgetător

Bucură-te de viață, de tot ce se întâmplă astăzi în jurul tău. Admiră oamenii, privește natura, iubește-ți semenii. Tensiunea interioară va fi eliberată doar dacă vezi jumătatea plină a paharului.

Capricorn

Nu te plânge dacă ai multe de făcut. Pentru că până la urmă nu sunt sarcini grele, ci doar unele ce țin de rutina familiei. Încearcă să nu îți asumi responsabilitatea pentru absolut tot ce este de rezolvat.

Vărsător

Te pasionează tot felul de povești pline de mister, romane polițiste, seriale despre cazuri celebre. Astăzi ai nevoie de un puzzle, de o investigație, de informații referitoare la secretele lumii în care trăim.

Pești

Trebuie să le faci pe plac tuturor: părinților, partenerului, copiilor, prietenilor, colegilor. Te pierzi în toate direcțiile și rămâi fără energie. Până la finalul zilei, nu vei mai face față deloc și te vei opri brusc din asta și fără a da vreo explicație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel