Horoscop, duminică, 23 decembrie, 2018

Horoscop. Racii să fie un pic mai atenți la ceea ce le  transmite organismul, pentru că ar putea fi tentați să-i ofere mai mult decât are nevoie, pe când Leii  au nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică.

Horoscop, 23 decembrie 2018, BERBEC

Ai avea nevoie de o zi de totală detaşare, să îţi recapeţi o binefăcătoare stare de zen, de armonie interioară, de echilibru pe toate planurile corpului tău, pe care numai singurătatea ţi le-ar putea oferi. Nu e o singurătate apăsătoare, ci una acceptată de bună voie, conştient că numai aşa îţi vei aşeza mai atent sufletul în prim plan, dedicându-te mai mult nevoilor sale.

Lasă-i pe toţi ceilalţi la o parte, preocupă-te de propria ta persoană, ascultând ce-ţi transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, mulţumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni şi alarme cum că inima ta e neîmplinită şi ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit îndeajuns. Descoperă acel gol din inima ta şi umple-l!

Horoscop, 23 decembrie 2018, TAUR

Petrece ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii, acelor gesturi plăcute pe care amândoi le aşteptaţi unul de la altul. Fii mai generos în semne de afecţiune, pentru că, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea să primeşti dublu în schimb!

Dacă abia azi apare cineva în cale, profită de clipele minunate de care ai parte, pentru că ele pot fi startul unei noi iubiri. Fă un pas înainte spre cel care ţi-a furat inima, dă-i un telefon, stabileşte o întâlnire sau un plan comun, pentru că ziua e norocoasă în iubire!

Horoscop, 23 decembrie 2018, GEMENI

Eşti în faţa unei noi şanse de iubire şi e absolut firesc să ai emoţii. Ţi s-au aprins din nou călcâiele, dar te cam grăbeşti! Nici nu s-a terminat bine prima voastră întâlnire, că tu vrei deja să treci mai departe, la o etapă superioară în relaţie!

Ia-o mai uşor, chiar dacă eşti îndrăgostit lulea, pentru că şi paşii aceştia de început au rolul lor: de a vă cunoaşte mai bine, de a aprinde şi mai mult flacăra, de a atrage atenţia unul asupra celuilalt. Dacă vrei să treci la etapa următoare, pierzi o mulţime de senzaţii minunate!

Horoscop, 23 decembrie, 2018 RAC

Veştile care ajung azi la urechile tale sună cam sumbru, dar nu ar trebui să le pui la suflet. Există o lege a compensaţiei care spune că atunci când un plan al vieţii merge prost, sigur din altă direcţie lucrurile merg foarte bine.

Asta trebuie să găseşti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie şi optimism, pentru că te poţi agăţa foarte bine de el pentru a depăşi cu bine emoţia generată de veştile proaste. Sunt eşecuri minore, privite în ansamblu, care nici nu ar merita atâta atenţie, ca atare aşa ar trebui să le tratezi şi tu: cu detaşare şi indiferenţă, ca şi cum n-ar conta.

Horoscop, 23 decembrie 2018, LEU

Iubeşti să deţii controlul, aşa e, şi asta vei căuta şi azi în aventura care ţi se deschide în faţa ochilor. Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce te aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o ai că ţii în mâini tale frâiele acestei acţiuni.

Ce-i drept, eşti potrivit în asemenea poziţie, pentru că poţi fi şi un foarte bun conducător de echipă, dar uneori transformi dorinţa de a conduce în agresivitate verbală, în autoritate exagerată, în plăcerea de a o face pe durul, aruncând în stânga şi-n dreapta cu vorbe grele. Foloseşte-te de acest atu într-un sens constructiv, nu pentru a-i îngenunchea pe ceilalţi.

Horoscop, 23 decembrie 2018, FECIOARĂ

Lucrurile par să fi căpătat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice că-ţi displace viteza! Eşti împins de la spate de iureşul evenimentelor, dar e pe placul tău, pentru că şi tu eşti, de felul tău, grăbit, rapid şi dornic de rezultate imediate. Parcă vâsleşti din ce în ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigurează la orizont, dar nu încerca să controlezi tu evoluţia evenimentelor, ci lasă-te cumva în voia curentului.

Eşti într-o barcă pe un râu iute de munte, care curge învolburat spre vărsare, ca atare tot ce trebuie să faci e să te opreşti din a mai vâsli pentru că oricum apa te duce acolo unde trebuie. Ţinta e interesantă, ritmul e perfect, iar tu doar pluteşti.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel