Horoscop, duminică, 21 iulie 2019

Săgetătorii să evite  orice fel de conflict
Săgetătorii să evite orice fel de conflict

Horoscop. Scorpionii manifestă o stare de apatie accentuată, iar asta poate fi din cauza timpului petrecut la muncă. Capricornii vor petrece alături de falilie, având grije de buna dispoziţie a membrilor ei, sau la cumpărături.

Balanţă

Balanţa are astăzi oportunitatea de a aduce ceva nou în viaţa de cuplu, lucru care nu poate fi decât benefic pentru viitor. Fie că este vorba despre un hobby nou sau de decorarea casei, aveţi grijă ca toate ideile să includă şi partenerul de viaţă. De asemenea, fiți precauți în conversațiile cu membrii mai în vârstă ai familiei, care se pare că nu pot aprecia glumele generației mai tinere.

Scorpion

Scorpionul manifestă o stare de apatie accentuată astăzi, iar asta poate fi din cauza timpului petrecut la muncă. Concentrați-vă pe odihna de la ceea ce sa întâmplat pe parcursul săptămânii și gândiţi-vă la ce urmează să vină, concentrându-vă asupra momentului și trăind în prezent. Petreceți timp cu prietenii și rudele apropiate care vă aduc fericire și bucurie. De asemenea, alocaţi timp şi pentru pasiunile creative.

Săgetător

Evită orice fel de conflict astăzi. Dacă ai impresia că între colegi sunt unii care petrect timp căutând să intre în dezacord cu tine, mai bine petrece timpul cu prietenii, la plajă sau în grădină. Ai grijă ce fel de glume faci, e posibil să întreci măsura. Nu ţi-ar strica să îţi exersezi talentele de bucătar.

Capricorn

Cea mai mare parte a zilei o vei petrece alături de falilie, având grije de buna dispoziţie a membrilor ei, sau la cumpărături. E posibil să găseşti la magazin ceva total neobişnuit, nu îl cumpăra însă dacă bugetul tău e depăşit de preţ. Mai ales că, dacă ai bani suficienţi, mai bine petrece o zi relaxantă la spa.

Vărsător

Există riscul ca cineva foarte apropiat să nu ţină cont de sfaturile tale, mai ales un copil. Nu e o zi potrivită pentru a-ţi mărturisi sentimentele unei persoane din anturaj faţă de care nutreşti o dragoste ascunsă. Spre seară s-ar putea să dai nişte explicaţii, după ce o persoană apropiată înţelege greşit anumite acţiuni ale tale.

Pești

Ceva mare îţi iese în cale până la sfârşitul zilei. Ar putea să fie o poveste de dragoste, după ce ai fost singur foarte multă vreme, o descoperire şocantă, sau mai multe surprize foarte plăcute. Nu uita să mulţumeşti destinului care îţi oferă aceste daruri. Seara se recomandă să o petreci cu familia sau cu persoane extrem de apropiate.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel