Horoscop, duminică. 21 aprilie, 2019

Astăzi, Leii  au un comportament capricios
Astăzi, Leii au un comportament capricios

Horoscop. Berbecii ar trebui să-și calculeze cu grijă bugetul, din cauza... iubirii, pe când Taurii trebuie să facă tot posibilul pentru a-și recăpăta încrederea în forțele proprii.

Berbec

Berbecii ar trebui să-și calculeze cu grijă bugetul, din cauza... iubirii. O persoană atrăgătoare, care le-a pus inima pe jar, ar putea veni cu o ofertă de nerefuzat, iar asta prespune cheltuieli nu tocmai neglijabile. Iar perioada sărbătorilor este, oricum, un moment în care se sparge pușculița. Așadar nu ar fi o idee rea să-ți pui finanțele în ordine, tocmai pentru a te distra după pofta inimii.

Taur

Taurii trebuie să facă tot posibilul pentru a-și recăpăta încrederea în forțele proprii. Vin ocazii unice la orizont, iar pentru a profita de ele trebuie curaj și prezență de spirit. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, vor fi schimbări majore. Chiar dacă nativii din această zodie sunt copleșiți de îndoieli, este necesar să meargă înainte cu orice preț. Lucrurile se vor rezolva în timp.

Vezi si: EXCLUSIV HOROSCOP 22- 28 aprilie 2019. Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie

Gemeni

Gemenii ar face bine să nu-și consume toată energia încercând să rezolve problemele altora. Prioritatea este și va fi propria sănătate, atât fizică cât și mentală, pentru a fi aprope de cei care chiar au nevoie de tine. În rest, cine intră în belele trebuie să iasă singur din ele, altfel nu va învăța niciodată lecția. Urmărește cu atenție situația și fii pregătit să intervii doar în momentele cruciale. Și nu neglija odihna, urmează o perioadă solicitantă.

Rac

Fără să bănuiască nimic, Racii sunt înconjurați de o persoană cu inima pe jar. Această nouă apariție ar vrea ceva mai mult decât o simplă prietenie, doar că nu și-a adunat curajul pentru a o spune cu voce tare. Și, oricum, nativii din zodia Rac nu sunt genul care să discute despre asemenea subiecte direct. Însă mesajele subtile și micile gesturi de afecțiune par a rămâne fără răspuns. Racii ar face bine să se trezească din somn, altfel ar putea pierde o frumoasă poveste de iubire.

Leu

Astăzi ai un comportament capricios. Toţi cei de lângă tine încearcă să-ţi intre în graţii şi să te mulţumească, dar nici asta nu este de ajuns. Cel mai bine ar fi să te înţelegi pe tine, iar abia apoi să începi să ai pretenţii de la alţii. Dacă nu găseşti soluţii, poate cel mai bine ar fi să te izolezi şi să începi să meditezi. Seara ar fi potrivită pentru o întâlnire romantică, o conversaţie intimă sau o declaraţie de simpatie în care să pui toate gândurile frumoase.

Fecioară

Nu este o zi potrivită pentru a-ţi demonstra aroganţa. Ai grijă la sentimentele celor apropiaţi. Nu arunca în grabă cuvinte care pot produce un dezastru. Arată respect inclusiv pentru cei pe care i-ai ofensat în trecut. Asta în special pentru că există riscul ca un fost prieten să-ţi devină duşman. În materie de finanţe, astăzi s-ar putea să fie ziua ta norocoasă, respectiv să dai o lovitură scurtă şi rapidă. Poate ar trebui să-ţi încerci norocul la loto.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel