Horoscop, duminică, 17 martie, 2019

Horoscop. Vărsătorilor nu le  ajunge doar să viseze cu ochii deschişi la un anumit ţel la care vor să ajungă, ci să înceapă  să-şi facă ceva concret în direcţia aceasta. Pentru Scorpioni, chiar dacă văd cu ochii lor că nu pot duce chiar acum la îndeplinire un plan în care și-au pus atâtea speranţe,  nu trebuie să abandoneze.

Balanță

Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breasla ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorbă cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndruma foarte bine în direcţia care te preocupă.

Scorpion

Chiar dacă vezi cu ochii tăi că nu poţi duce chiar acum la îndeplinire un plan în care ţi-ai pus atâtea speranţe, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lungă şi bosumflată? Totul va merge ca pe roate altădată, dar nu azi şi nu în aceste condiţii, ca atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile aşa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva.

Săgetător

Eşti eroul salvator al unei persoane care se simte blocată într-un punct sensibil al vieţii sale, dar apariţia ta e ca o porţie de energie pentru inima lui extenuată. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linişti, de a-l face să vadă şi dincolo de agitaţia în care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar îi ţii companie şi îl asculţi cu inima deschisă, poate îi dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica şi nesiguranţa, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape. 

Capricorn

Ascultă-l pe cel care îţi spune că cea mai bună soluţie, în situaţia de faţă, e să pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Dacă ţie ţi-e teamă de decizii atât de drastice, lasă-l pe altul să ia decizii în locul tău, pentru că poate fi mai detaşat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emoţiilor, or celălalt vede lucrurile strict raţional, fără implicaţii sentimentale. Ţine cont de sfatul destul de sever pe care ţi-l oferă, chiar dacă nu sună aşa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajută să duci la capăt un plan ce părea complet blocat.

Vărsător

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi la un anumit ţel la care vrei să ajungi, ci să începi să şi faci ceva concret în direcţia aceasta. Deţii toate mijloacele concrete pentru a-ţi vedea planurile materializate, dar pentru aceasta, trebuie să crezi şi tu cu tărie că poţi. Lasă orice atitudine pesimistă deoparte, nu te mai teme să încerci, ci pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce vrei să obţii. Nu face nimeni minuni în locul tău, ci tu eşti singurul proiectant, constructor şi beneficiar al acestui edificiu pe care îl ridici pas cu pas.

Pești

Uneori, soluţiile cele mai bune nu vin chiar în forma pe care o doreai, dar asta nu înseamnă că trebuie să le respingi. Păstrează-le acolo, la îndemână, pentru că va veni o zi când îţi vei da seama că se potrivesc de minune problemei în care te afli. E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine să arate exact invers decât ai sperat, dar uneori şabloanele aşteptărilor noastre nu coincid cu ceea ce ne oferă realmente viaţa. Te poţi adapta din mers şi să accepţi şi alte variante, chiar dacă nu eşti foarte încântat de ele. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel