Horoscop, duminică, 15 martie 2020

Vărsătorii le este  dor de întâlnirile cu prietenii
Vărsătorii le este dor de întâlnirile cu prietenii

Horoscop. Racii se străduiesc să își mențină calmul prin a se ocupa exclusiv de treburile gospodărești.

Berbec

Este o zi nemaipomenită pentru a studia ceva nou, pentru a citi o carte sau pentru a te uita la un film despre istoria unei țări.

Taur

Bugetul personal va trece prin diverse modificări în perioada următoare, deci ai nevoie să îi acorzi mai multă atenție încă de pe acum.

Gemeni

Partenerul te provoacă să vă gândiți amândoi la o altă strategie de viață, să vă dați seama cine este important sau nu.

Rac

Te străduiești să îți menții calmul prin a te ocupa exclusiv de treburile gospodărești. Partenerul este mai autoritar cu tine și cu restul familiei.

Leu

Când toți se preocupă în jurul tău, tu vrei să îi sfidezi și să le arăți că îți trăiești viața indiferent de ce se întâmplă în lume.

Fecioară

Cauți metode de a-ți petrece timpul, unele mai creative sau unele care să îți ofere noi cunoștințe într-un domeniu aparte.

Balanță

Nu era de ajuns să fii tu nesigur, acum și membrii familiei sunt negativiști. Și dacă închizi televizorul, vor fi oameni care îți vor spune știrile.

Scorpion

Te gândești cum să profiți de perioada aceasta, în ce să investești astfel încât să ieși pe plus. Pe tine nu te sperie nimic.

Săgetător

Îți pierzi repede cumpătul și vei reacționa într-un mod neplăcut la orice tentativă a familiei de îți trasmite îngrijorarea ei.

Capricorn

Ai vrea să faci, să schimbi ceva, dar ajungi la concluzia că ești neputincios. Din fericire, ești genul care se transformă în mod pozitiv după o perioadă de izolare.

Vărsător

Ți-e dor de întâlnirile cu prietenii. Parcă aveai nevoie de puțină liniște, însă nici în halul acesta. Le propui apropiaților să vorbiți mai mult la telefon.

Pești

Mercur s-a reîntors în semnul tău, deci am putea spune că ai mai multă claritate. Însă el vine după o retrogradare, deci vei mai fi confuz o perioadă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel