HOROSCOP, duminică, 15 ianuarie, 2017

Scorpion

Incearca sa schimbi ceva in modul de a judeca o situatie prin care ai mai trecut si altadata. Din obisnuinta, mentii acelasi ton critic si autoritar, cand mult mai bine ar fi sa devii mai ingaduitor, mai diplomat, ca sa nu judeci aspru situatii care nu sunt deloc atat de grave pe cat par. Fii tu cel tolerant. Coboara tonul si incearca sa schimbi ceva in modul de a comunica, pentru ca nu merita sa fii un judecator atat de aspru. Problema de fata are cai de rezolvare mai pasnice si mai amiabile, nicidecum critici sau pedepse atat de severe, deci incearca sa asezi inima pe primul loc.

Săgetător

Inima ta plange in surdina pentru ca nu se simte inteleasa. Probabil iubirea nu e, azi, la nivelul sperat, ci ai impresia ca cel pe care tu il iubesti nu raspunde la fel sentimentelor tale, sau nu este deloc prin preajma cand il chemi si astfel singuratatea pune stapanire pe tine. Incearca sa nu ramai singur intr-o astfel de zi, chiar daca persoana draga nu este aproape, ci aduna alte persoane cu care te simti bine alaturi. Vei vedea ca vei depasi foarte bine lipsa cuiva drag inlocuindu-l cu altcineva sau altceva... Chiar si o floare sau un animalut poate umple golul creat de plecarea cuiva drag deci cauta sa aduci altceva in loc, ceva la fel de important pentru sufletul tau.

Capricorn 

Rareori gasesti oameni care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu care te poti intelege atat de bine, ca atare profita de bunele relatii pe care le ai cu acestia. Atmosfera e destinsa, vesela, prielnica unui dialog sincer si deschis, pentru ca va priviti unii pe altii cu optimism si incredere deplina. Sunt prieteni buni, ofera-le ceva din timpul tau, pentru ca merita sa te dedici lor cu entuziasm. Formati un grup strans unit in jurul unui subiect cu care sunteti cu totii de acord. Priviti lucrurile la fel, ganditi la fel, reactionati similar. Veti si lua decizii asemanatoare daca schimbati permanent idei intre voi. Profita de aceasta minunata comuniune de pareri!

Vărsător

Ca niciodata, te copleseste teama si nu ai curajul de a spune ce simti sau ce gandesti. Preferi sa ramai discret in banca ta, fara a destainui nimic din secretele tale. E mai bine sa reduci marturisirile, mai ales in fata unor persoane care iti ridica semne de intrebare cu privire la bunele lor intentii. Nu o data ai avut incredere in cineva si acesta a profitat de bunavointa ta si a raspandit in targ barfe, de aceea nu vrei sa repeti greseala. Mai bine taci si te invalui intr-o unda de mister decat sa exprimi sincer tot ce simti.

Pești 

Daca fugi de lume nu inseamna ca rezolvi animozitatile din mediul in care te afli, ci mai bine te confrunti direct cu cei care au ceva de reprosat. Ai tendinta de a le inchide usa in nas celor care vin la tine cu jalba-n protap, dar nu izolarea e solutia. Stai drept in fata lor si afla ce au acestia de spus, mai ales daca tu nu te simti vinovat de nimic. Unii nu stiu altceva decat sa critice, sa judece, sa comenteze malitios ce au altii de spus. Nu tacerea sau fuga e calea cea mai buna cale de a restabili armonia in aceste relatii. Invita-i cu curaj la dialog si asculta-le opiniile, fara a pune nimic la suflet. Sigur e o neintelegere pe undeva, dar daca nu vrei sa auzi nimic, nu ai cum s-o si repari!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel