HOROSCOP, duminică, 13 mai, 2018

horoscop
horoscop

HOROSCOP. Taurii trag  în două direcţii: una duce spre viitor, alta duce spre trecut. Racii vor pleca la drum cu un sentiment neplăcut.

Horoscop 13 mai 2018 Berbec

Ca să te adaptezi din mers la schimbările care se prefigurează la orizont, trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate şi încredere, să nu te cramponezi de lucrurile deja instalate în viaţa ta. Eşti într-un moment în care trebuie să fii ca o pană în vânt, ca o barcă pe valuri, deci nu te împotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cât eşti mai uşor, cu atât trecerea se va face mai lin spre noua etapă în care intri, deci lasă-te condus! Treci mai departe cu încredere deplină că ceea ce te aşteaptă la finalul acestei transformări e în armonie cu tine, deci n-are rost nici să te opui, nici să te temi. Fie ce-o fi!

Horoscop 13 mai 2018 Taur

Eşti tras în două direcţii: una duce spre viitor, care arată promiţător şi are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care eşti încă foarte ataşat. Nu te poţi rupe nici de ceea ce ai avut înainte, dintr-o nevoie imensă de securitate, dar parcă te-ai săturat de lucruri deja cunoscute şi ai dori şi altceva. Este timpul să tragi o linie foarte distinctă între aceste două planuri ale vieţii tale şi să laşi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajută să mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunoştinţe şi experienţe pe care te poţi folosi, dar nu trebuie să fie şi ghiuleaua de picior pe care o tot cari după tine. Eliberează-te de acel balast, dacă nu-ţi face bine!

Horoscop 13 mai 2018 Gemeni

Zi mersi că ai atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atâtea direcţii la fel de bune le îndemână, ca atare nu te grăbi încă să spui ce ai ales. Poţi merge o vreme, în paralel, pe mai multe căi şi, după ce vei înţelege mai bine situaţia, o vei putea selecta pe singura care îţi convine pe de-a-ntregul. Bucură-te de această paletă atât de bogată de idei, de soluţii, de variante, de căi de evoluţie, de care nu ai parte oricând, deci încearcă să nu te opreşti deocamdată la una singură. Ba mai mult: mai cere şi altele, cu tupeu, ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere din multele posibilităţi care apar la orizont. Parcă plouă cu idei bune; scaldă-te în ele!

Horoscop 13 mai 2018 Rac

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Horoscop 13 mai 2018 Leu

Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior greşit, fără să poţi profita de ocazia ivită. Altul pare mai iute de mână şi-ţi fură de sub nas şansa, încât vei regreta că ai fost comod şi nu ai luptat pentru ceea ce părea a fi special pentru tine. Pregăteşte-te să pierzi azi printre degete ceva ce ţi-ar fi fost extrem de util, dar pentru că nu reacţionezi spontan în reacţii, ajunge în altă parte. Celălalt a ştiut să profite de ocazie şi să ajungă înaintea ta, dar ce păcat că nu eşti mai atent la ocaziile norocoase!

Horoscop 13 mai 2018 Fecioară

Uneori te simţi ca un animal de povară care tot duce şi duce în spinare greutăţi peste puterile ale, dar nu cumva ţi le-ai asumat tu singur fără să te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat să ţi se aşeze atâtea greutăţi pe umeri, când ai fi putut să spui mai clar că nu poţi să faci acel lucru, dar, ca să nu dezamăgeşti pe ceilalţi care au ştiut să profite de bunătatea ta, ai tot acceptat până, iată, ai ajuns la limita puterilor tale. Răzvrăteşte-te, dă jos acest jug la care te-ai înhămat într-un moment de slăbiciune, şi mai învaţă să spui şi nu. Nu e prea târziu să te eliberezi de greutatea care te apasă!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel