Horoscop, duminică, 10 noiembrie 2019

În primele ore ale zilei, Capricornii se ocupă de responsabilitățile casei
În primele ore ale zilei, Capricornii se ocupă de responsabilitățile casei

Horoscop. Pentru Fecioare este o zi nemaipomenită pentru a își scoate persoanele dragi în oraș pentru a le răsfăța fără a ține cont de bani.

Berbec

Luna este în tranzit prin semnul tău, dar face o opoziție cu Marte. Vei simți tot timpul că ești sub presiune, în defensivă, că nu mai ai timp sau că toată lumea vrea ceva de la tine.

Taur

Aceasta va fi una dintre acele zile în care nu vrei să faci nimic. Ai o lene fantastică și te enervează apropiații care nu îți respectă dorința de a fi lăsat în pace.

Gemeni

Prietenii au păreri diferite în ceea ce privește modul tău de a-ți petrece ziua. Vrei nu vrei, vei fi nevoit să faci un compromis și să îi împaci pe toți.

Rac

Ești pus pe harță astăzi și nu te recunoști. Nu mai ai răbdare și toleranță atunci când te lovești de o situație care nu îți convine. Odihna te va ajuta să treci mai ușor peste această zi.

Leu

Vrei să fii maestru de ceremonii, să fii băgat în seamă și să fii lăudat. Apropiații mai au și altele de făcut, deci nu îți vor acorda atenția dorită.

Fecioară

Este o zi nemaipomenită pentru a îți scoate persoanele dragi în oraș pentru a le răsfăța fără a ține cont de bani. Lasă zgârcenia pentru alte zile.

Balanță

Partenerul se plânge de dimineața și până seara și nu îți oferă nicio explicație. Este foarte supărat și nu înțelegi de ce. Îți recomand să îi oferi puțin spațiu și timp.

Scorpion

Profită de puținul timp liber pe care îl ai doar pentru tine și fă o plimbare în natură. Mergi singur sau acompaniat o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult.

Săgetător

Ai chef să te joci precum o faceai în copilărie. Vrei să testezi tot felul de lucruri noi, să intri în competiții sau să inventezi chestii. Sigur vei găsi doritori pentru a face echipă cu ei.

Capricorn

În primele ore ale zilei, ocupă-te de responsabilitățile casei. Pe urmă, nu ar strica să îți iei familia și să mergeți în oraș sau la un eveniment.

Vărsător

Îi vei copleși pe toți cu energia ta debordantă și cu optimismul exagerat. Vorbești mult și nu ai de gând să te oprești mai ales că vrei să îi convingi să facă ceva anume.

Pești

Reuzi să îți petreci ziua în casă. Te plictisești repede și vrei să încerci altceva. Poate să iei micul dejun, prânzul sau cina într-un local nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel