Horoscop, duminică, 10 martie, 2019

Horoscop. Berbecii simt nevoia de a se izola, în această zi, iar Racii au parte de surprize plăcute din partea celor dragi.

Berbec

Berbecii simt nevoia de a se izola, în ultima zi a săptămânii. E modul lor de a-și aduna gândurile și de a pune la punct planurile pentru perioada următoare. În teorie sună bine, doar că exact atunci când au mai mare nevoie de liniște vin telefoane din toate părțile. E posibil ca unii prieteni să aibă nevoie de ajutor sau de un sfat bun. Nu sunt excluse nici surprize plăcute din partea unei persoane atrăgătoare.

Taur

Taurii sunt în locul potrivit, la momentul potrivit. Cel puțin în ceea ce privește relațiile sentimentale. O persoană care părea dezinteresată dă din senin semne că ar vrea să ducă relația de prietenia la un alt nivel. Motivele pentru care o face tocmai acum sunt imposibil de înțeles. Important este, pentru nativii din zodia Taur, să facă ceea ce simt. Fie că este vorba de un refuz sau de o mișcare îndrăzneață.

Gemeni

Gemenii se plictisesc îngrozitor. Și nu e tocmai rău, pentru că în astfel de momente le vin cele mai interesante idei. O întâlnire cu prietenii din copilărie sau o invitație-surpriză în oraș, adresată unui coleg "special", ar putea transforma o zi banală într-o poveste de neuitat. Atenție mare la finanțe. Nu sunt recomandate cheltuielile pe obiecte de lux, bugetul s-ar putea risipi în doar câteva ore, mai ales că tentațiile sunt la tot pasul.

Rac

Racii au parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Vin vești bune pe toată linia, iar asta le dă un sentiment de confort. E posibil, însă, ca atmosfera senină să se spulbere în doar câteva clipe. Consecințele unor greșeli din trecut revin cu o forță copleșitoare, de aceea este important ca problemele să fie rezolvate o dată pentru totdeauna. Chiar dacă pare a fi târziu.

Leu

Leii vor să petreacă astăzi timp cu cei dragi. Nativii din Leu se vor dedica familiei şi prietenilor, cărora le vor acorda toată atenţia. Ar putea veni cu ideea de a organiza o "ieșire" la iarbă verde sau la cinema, nu exclud nici o petrecere la casă. Acordați o atenție deosebită emoțiilor dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea iubirii, nu trebuie să respingeți atenția unei persoane care şi-a arătat interesul de-a vă cunoaşte, fiind şanse mari să vă întâlniţi jumătatea.

Fecioară

Fecioarele vor petrece o zi de duminică perfectă, fără nici un motiv de îngrijorare. Se vor simţi în armonie cu tot ce au în jurul lor. O mare parte din timpul liber şi-o vor dedica hobby-urilor. Seara ar putea fi petrecută în compania prietenilor, acasă sau în oraş. Totodată, persoana iubită ar urma să pună la cale o surpriză de care să fiţi profund impresionaţi.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel