Horoscop, duminică, 10 februarie, 2019

Horoscop. Berbecii  încearcă, de astăzi,  să renunțe la unele obiceiuri nesănătoase. Astăzi, Leii trebuie să dea dovadă de multă răbdare, deşi nu este punctul lor forte.

Berbec

Berbecii încearcă să renunțe la unele obiceiuri nesănătoase. Este o șansă mare ca această aventură să se dovedească a fi foarte complicată. Nativii din zodia Berbec ar putea descoperi, cu îngrijorare, că o parte din personalitatea lor se schimbă dramatic. E indicat, în astfel de situații, să înceapă cu pași mici. Vor reuși cu siguranță, dacă au răbdare.

Taur

Taurii sunt puși pe cheltuit bani pentru o nouă cucerire. Deși bucuria de pe chipul partenerului va fi vizibilă, ea va trece surprinzător de rapid. Lucrurile încă nu sunt stabilite clar, iar această persoană și-ar dori ca sentimentele să fie exprimate cu sinceritate. E doar o prietenie "mai specială" sau o relație de dragoste? Răspusul e doar în sufletul Taurilor. Și e, poate, cel mai frumos cadou.

Gemeni

Gemenii transformă ultima zi a săptămânii într-o mare petrecere. Cum prietenii nu îi lasă "la greu", seara se va termina cu voie bună și o sesiune de depănat amintiri. Dacă vreo persoană dă semne că este interesată de ceva mai mult decât o prietenie, acum e ocazia pentru a trece la acțiune. Un schimb de priviri și câteva cuvinte alese ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. Da, e ciudat la început, dar așa va fi mereu. Asta nu ar trebui să oprească pe nimeni, atunci când există sentimente.

Rac

Racii descoperă o nouă pasiune. Pentru o persoană. De dimineața și până seara, gândurile le sunt doar la această apariție misterioasă, care a reușit cumva să le cucerească inima. Ce este de făcut? Dilema îi va consuma pe nativii din zodia Rac până în momentul în care își vor lua inima în dinți. Un ajutor în acest sens ar putea veni de la un prieten apropiat, care are unele informații prețioase.

Leu

Astăzi, Leii trebuie să dea dovadă de multă răbdare, deşi nu este punctul lor forte. Dezacordurile cu cei apropiaţi sau dezamăgirile vor veni în avalanşă, însă nu trebuie să le puneţi la suflet. Mici cadouri pentru cei dragi ar putea destinde rapid atmosfera tensionată. Încercaţi să câştigaţi timp şi pentru plăcerile personale, pentru vă reîncărca cu energie pozitivă.

Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să fie atenţi astăzi să nu îşi preseze rudele sau prietenii. Toată lumea are dreptul la opinia personală. Încercați să înțelegeți și să acceptați alte viziuni fără să vă impuneţi, pentru a nu isca mici certuri inutile. Seara este posibil să primiți niște veşti neașteptate. Din păcate, ar putea avea impact negativ asupra voastră.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel