Urmărește emisiunea live


Horoscop, duminică, 1 decembrie 2019

Pentru Berbeci este o zi a bilanțurilor
Pentru Berbeci este o zi a bilanțurilor

Horoscop. Este ultima zi cu Jupiter în Săgetător. Marele Benefic va reveni în acest semn peste doisprezece ani.

Berbec

Este o zi a bilanțurilor. Vrei să îți dai seama ce ai învățat în ultima vreme, cât de mult a contat optimismul, dar și dorința de a explora.

Taur

Te-ai bazat prea mult pe resursele altora, obicei neobișnuit pentru tine, dar necesar acum. Deci este cazul să înveți să nu mai faci asta.

Gemeni

Partenerii vin și pleacă, însă important este cum te desparți sau cât de mult greșești față de ei. Nimeni nu este perfect înt-o relație.

Rac

Dacă ai avut probleme cu locul de muncă sau cu sănătatea în ultima vreme și nu ai făcut decât să te victimizezi, înseamnă că nu ți-ai învățat lecțiile.

Leu

Fericirea ta poate depinde doar de tine, nu neapărat de ceilalți. Dacă nu ai primit validarea așteptată, nu înseamnă că nu o meriți.

Fecioară

În viață este important să construiești, să pui bazele a ceva, fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Acum îți dai seama cât de mult contează acest aspect.

Balanță

Dacă altădată erai acuzat că ești prea introvertit, acum, oamenii fac tot posibilul să te roage să vorbești mai puțin. Ai descoperit cât de importantă este comunicarea.

Scorpion

Așteptările referitoare la bani au fost indirect proporționale cu realitatea. Te-ai bazat pe promisiuni sau pe scurtături, nu neapărat pe muncă și răbdare.

Săgetătorul

Excesul de zel și spiritul de aventură nu fac deloc casă bună cu o viață echilibrată. Este nevoie să îți pui ordine în obiceiurile cotidiene.

Capricorn

Ești obișnuit să renunți și să te izolezi. Doar că nu faci asta pentru a-ți proteja sănătatea și emoțiile, ci pentru a fugi de problemele vechi nerezolvate.

Vărsător

Viața prietenilor nu este și a ta. Ai crezut că poți trăi doar prin ei, însă descoperi că a asta a fost doar o iluzie. Învață să scrii singur povestea ta.

Pești

Schimbările profesionale aduc la pachet și multe temeri, nesiguranță și tendința de a te minți singur. Dar adevărul este că te maturizează și îți conferă înțelepciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel