HOROSCOP DRAGOSTE: Indicii de flirt ale fiecărei zodii

Flirtul este mereu acea scânteie care duce până la urmă la iscarea unei flăcări amoroase. Cu toții avem acest obicei însă uneori nu reușim să ne dăm seama dacă cineva flirtează cu noi sau pur și simplu i-a atras atenția ceva anume.

Berbec

Berbecii nu se ascund după deget. Dacă te place îți va da clar de înțeles acest lucru. Complimente referitoare la cât de bine îți stă părul sau ce frumos te-ai asortat sunt semnale clare că există ceva anume.

Taur

Dacă vezi că bărbatul taur nu se sfiește în a se apropia foarte mult de tine, nici că mai trebuie să ai urme de îndoială, este un semn clar că te place. Comportamentul lui senzual va contura și mai bine acest lucru și mereu se va aștepta să arăți și tu puțin interes.

Gemeni

Bărbatul gemeni tinde să-și schimbe comportamentul și atitudinea foarte brusc față de o persoană pe care o place. Dacă pentru un moment ai impresia că este un mic copil inocent, iar în secunda doi te-ar plesni feste fund, este clar că-i ești pe plac.

[citeste si]

Rac

Racii sunt mai cavaleri atunci când vor să îți arate că te plac. Nu se va sfii să te întrebe dacă poate să te sărute sau dacă ai vrea să petreci timp în compania lui. Îți va adresa numeroase întrebări care vor face referire la o posibilă relație, iar acest lucru îți va clarifica foarte mult intențiile sale.

Leu

Dacă bărbatul leu va povesti relațiile sale amoroase apelând la subiectul „noi doi", este clar că își dorește ca cele viitoare să fie alături de tine. Dacă vrei să contraataci, ar fi bine să ai și tu pregătite niște replici pentru a putea lua parte la întreaga povestire în mod direct.

Fecioară

Cei născuți sub acest semn zodiacal nu prea arată clar faptul că le ești pe plac. În schimb, atitudinea lor va fi una foarte fermecătoare, lucru care va reuși până la urmă să îți transmită semnalele corespunzătoare.

Balanță

Dacă vezi că ți se prezice viitorul alături de bărbatul balanță chiar de către el, totul este cât se poate de limpede. Poți să-i răspunzi imediat, însă dacă tragi puțin de timp și îl tachinezi, interesul lui față de tine va fi din ce în ce mai puternic.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel