Horoscop decembrie 2018. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop
Horoscop

Luna decembrie bate la ușă și vine cu schimbări importante pentru unele zodii.

Horoscop lunar BERBEC 

Atenția ta este concentrată pe relațiile interpersonale. Sunt multe situații care te forțează să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. 

Horoscop lunar TAUR  

Astrele te pregătesc pentru schimbările radicale care vor surveni în viața ta la începutul lunii decembrie. Toate demersurile pentru propria stare de bine dau rezultate. În această fază este important să-ți menții intactă motivația.

Horoscop lunar GEMENI 

Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat. Reușești să investești mai mult timp în obiectivele personale. 

Horoscop lunar RAC  

Caruselul de emoții pe care îl trăiești în ultima perioadă se va intensifica în decembrie. Venus se va afla într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența la nivel energetic. Mai mult, vei întâmpina dificultăți și atunci când va fi nevoie să prioritizezi. 

Horoscop lunar LEU  

Decembrie va fi pentru tine una dintre cele mai intense luni ale anului. Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor te va ajuta să îți conservi energia psihică. 

Horoscop lunar FECIOARĂ  

Ai nevoie de noi ancore emoționale, iar această lună îți oferă șansa să o iei de la capăt în raport cu mai multe persoane importante pentru tine. În ceea ce privește obiectivele profesionale, se pare că lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. 

Horoscop lunar BALANȚĂ  

Pe parcursul acestei luni astrele te invită să prioritizezi tot ceea ce faci în funcție de nevoile emoționale pe care le ai. Este posibil să ți se ofere șansa de a avansa în cadrul echipei de la birou.

Horoscop lunar SCORPION  

O să-ți stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele sunt dificil de atins, dar privești acest lucru ca o provocare în sine. Este important să-ţi menţii motivaţia la cote maxime. 

Horoscop lunar SĂGETATOR 

Colegii de birou și superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate, iar această lună se pare că te va aduce în destul de multe situații limită. 

Horoscop lunar CAPRICORN  

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în ce privește cariera ta, atmosfera de la birou te ajută să-ţi proiectezi noi obiective. Zilele lunii decembrie sunt „îmbrăcate" într-un fel de magie. Profiți de prezența celor dragi.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR 

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea. Te concentrezi destul de mult pe a face ceea ce-ți induce o stare de bine.

Horoscop lunar PEȘTI  

Ai motive întemeiate pentru a face tot ceea ce este necesar ca viața să-ți fie una armonioasă. Zilele acestei luni de iarnă te poartă printr-o paletă vastă de trăiri și emoții, notează elle.ro. Deși Venus va ocupa o poziție retrogradă, influența asupra ta va fi pur și simplu imperceptibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel