Horoscop COMPLET 2018. Mariana Cojocaru: Zodiile cu NOROC

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut horoscopul complet pentru 2018 și a precizat zodiile care vor avea cel mai mult noroc. 

Berbec: Va avea un an foarte bun, pentru că Uranus va intra în cea dea doua casă: sector astro-financiar. Veniturile berbecilor vor fi susținute, mai ales pentru cei care știu ce îsi doresc.

Taur: Va trebui să se apropie de persoanele dragi, cu persoanele cu care intră în contact. Trebuie să fie foarte blânzi.

Gemeni: Au un an foarte bun în relația ce ține de străinătate, de comunicare, de atmosfera de la locul de muncă. Este un an bun la muncă. Are o dorință de călători și de a studia. Au câștiguri pe mai multe planuri, chiar și pentru a aduce pe lume copii. 

Rac: Are un debut de an 2018 bun. Luna nouă vine în constelația lor. Este patronul zodiei Racului, deci vor avea un plan bun de bătaie pentru 2018. Relațiile de familie vor fi excepționale. 

Leu: Nodul lunar nord este în constelația leului. Cifra 2 apropie foarte bine, deci un plus la capitol relații. E un an în care trebuie să fiți ambițioși și luptători. 

Fecioară: Fecioarele sunt foarte bine susținute în zona comunicării. Vestea bună este că Mercurul are mers direct, lucru bun pentru Fecioară. 

Balanța: Balanțele sunt foarte bine aspectate și ma refer la zodiacul chinezesc al câinelui de pământ, al cărui echivalent este balanța. Mers bun în sănătate și justiție. Relațiile pe care le va stabili în 2018 vor fi foarte bune.

[citeste si]

Scorpion: Scorpionii vor fi marii favorizați ai anului 2018. Timp de 12 ani, ceea ce încep acum, poate să funcționeze perfect. Sunt în zodia norocului.

Săgetător: Sunt atenționați că au Jupiter pe a XII-a casă. E casa dușmanilor vizibili și invizibili. Saturn și luna neagră vor fi în sector astro-financiar. Nu este neapărat un an favorabil. Se vor separa de relațiile din trecut.

Capricorn: Se vor izola intru iluminare. Echivalentul lui Saturn ține de Heremit. El este pustnicul care se retrage pentru a lua decizii foarte bune. 

Vărsător: Au o relație interesantă câtă vreme și-au curățat karma și se apropie din ce în ce mai mult de o relație. Pot avea un an excepțional în zona carierei. 

Pești: Au în constelația lor pe Neptun, patronul lor. Vor fi mult mai apropiați de credință. Își vor schimba locul de muncă spre unul mai bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel