HOROSCOP CHINEZESC. Începe Anul Câinelui. Previziuni pentru zodii

Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie 2018. 

Șobolan

Priveşte viaţa cu mai multă seninătate. Apreciază tot ceea ce ai şi toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!

Bivol

Dacă nu încerci să schimbi ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi dacă te complaci într-o rutină nesatisfăcătoare, atunci norocul îţi va întoarce spatele.

Tigru

Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus. Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Mergi înainte fără să îţi pui prea multe întrebări. 

Iepure

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate. Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău să adopţi un stil de viaţă echilibrat.

Dragon

Vei avea tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale. Refuzând să faci concesii, îi vei antagoniza chiar şi pe cei care vor doar să te ajute. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Șarpe

Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău.  

Cal

Anul poate fi marcat de surprize importante. Acum, ca un nativ al acestui semn, te superi pe tot ce e neprevăzut. Cu toate acestea, va fi în interesul tău să acţionezi rapid dacă schimbările vin şi îţi tulbură programul în mediul profesional. 

Oaie

Astrele îţi promit un an plin de surprize plăcute, în special în carieră sau în viaţa ta socială. Cu toate acestea, poţi întâmpina unele obstacole în cale. Acum, pentru a face faţă provocărilor anului şi pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să te afli într-o formă bună.  

Maimuță

În acest an, va trebui să depui eforturi măreţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă.

Cocoș

Accentul va fi pus pe sectoarele legate de relaţiile cu ceilalţi. Astfel, va fi în interesul tău să te gândeşti mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câştig mare îţi va bate la usă dacă vei pune pe primul plan familia şi prietenii.

Câine

Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale. Vei avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. Dacă eşti suficient de înţeleaptă să te adaptezi la noile provocări care apar, îţi vei întări caracterul şi vei dezvolta două calităţi esenţiale: arta negocierii şi abilitatea de a face alegeri delicate.

[citeste si]  

Mistreț

Mai ai multe lecţii de învăţat. Mai întâi de toate, arată-te extrem de rezonabilă în toate domeniile vieţii tale. Apoi, propune-ţi să fii mai dezinteresată, potrivit eva.ro. În cele din urmă, cu cât eşti mai dispusă să îţi modifici planurile în ultimul moment, cu atât vei avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel