Horoscop. Cele mai RELE obiceiuri, în funcție de ZODIE. Care este al tău?

1. Berbec 

"Nerăbdător" este cel de-al doilea tău nume. Gândirea și pregătirea lucrurilor nu este unul dintre cele mai tari puncte ale tale. Sunteți întotdeauna gata să schimbați lumea cu curajul vostru, sau după cum ar spune alții, dați plusul de nebunie unei lumi statice. 

2. Taur

Materialismul este principalul defect al Taurului. Un Taur își găsește fericirea în posesiunile lumești. Găsind dragostea în bunurile și obiectele pe care le posedă, un Taur este cunoscut pentru ușurința cu care poate ieși dintr-o relație. De asemenea, nu obișnuiți să faceți complimente gratuite, mai ales dacă acest lucru înseamnă ca voi să părăsiți centrul atenției. 

3. Gemeni 

Gemenii sunt campionii amânării lucrurilor. "Nu lăsa pe mâine ce poți face poimâine" pare principiul după care vă ghidați în treburile de zi cu zi. 

4. Rac 

Prea "lipicios" cu oamenii? Spune-i asta unui rac și vezi cum va reacționa. Un rac este mult prea "lipcios". Uneori are tendința să sufoce omul de lângă el, din teama că l-ar putea pierde. 

5. Leu

Singura iubire adevărată a unui Leu? Ei bine, iată o întrebare complicată. Un Leu se iubeste atat de mult pe sine, încât Romeo si Julieta nu vor avea nici o sansa in fata acestei povesti de dragoste unice. Ei își pot petrece o viață încântătoare dacă este vorba doar despre ei.  

6. Fecioară  

O fecioară face mereu din țânțar, armăsar. Niciodată nu este mulțumit de felul în care sunt făcute lucrurile. O fecioară judecă lucrurile pe față chiar dacă îi deranjează pe cei din jur. Acești perfecționiști înăscuți sunt gata de război pentru a face lucrurile așa cum vor ei. 

7. Balanță 

O balanță va muri până se hotărăște dacă va mânca o pizza sau o shaworma. Da, ei sunt foarte confuzi și pierd mult timp când vine vorba de a lua o decizie. Asta sau cealaltă? Da sau nu?  Nehotărâți desăvârșiți, fac uneori oamenii să-și piardă cumpătul.

8. Scorpion 

Schimbări dese de dispoziție? Da, ați ghicit, este un Scorpion. Dacă enervați un Scorpion, s-ar putea să regretați. Cunoscuți pentru natura lor pasională, un Scorpion se va răzbuna cu aceeași pasiune. 

9. Un Săgetator spune verde în față. 

Fiți pregătiți să înfruntați tot ceea ce are în minte un Sagetator, pentru că sigur o va spune. Se pare că la ei nu există un filtru la gură și spun omului tot ce cred despre el. Să fie onestitate? Da, dar ar trebui să învețe să aibă mai mult tact. 

10. Capricorn 

Muncă, muncă și iar muncă. Capricornii sunt practic căsătoriți cu munca lor. Capricornii își găsesc împlinirea în efectuarea unor sarcini la locul de muncă. 

11. Vărsător 

Fiți siguri că au auzit de "Gândește-te înainte de a vorbi". Un vărsător analizează totul în detaliu și nu are o relație prea bună cu somnul, în special când este vorba de ora de culcare.

12. Pești

Unde au plecat Peștii? Ah, se pierd în propriul lor vis! Adesea amestecă fanteziile cu realitatea.  Acest semn zodiacal al soarelui este predispus să se retragă în lumea lor, într-o fantezie atunci când se confruntă cu situația de a fi rănit sau de a trece prin ceva dureros.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel