Urmărește emisiunea live


Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, duminică dimineaţă, la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 30 decembrie - 5 ianuarie. 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie BERBEC - pentru săptămâna următoare, au o dispoziție în primele zile până la Revelion, o dispoziție mai leneșă sau mai comodă. Poate unii au petrecut atât de bine de Crăciun încât ar vrea să se odihnească, să se ascundă pentru a-și încărca bateriile. Dansatorii pot avea un Revelion foarte reușit. Trebuie să fie atenți la sănătate și la dietă. Nu trebuie să se gândească sau să spună ceva neplăcut.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie TAUR - pun accent pe petrecere, distracție și pe prieteni. Acolo unde e lume multă s-ar putea să le placă să fie prezenți. Permit prietenilor să le facă diferite propuneri. După aceea au nevoie de încărcarea bateriilor. În weekend sunt din nou în formă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie GEMENI - călătorii sau vești de la persoanele de departe. E multă vorbărie în aceste zile. Se pot distra și ei, vor să joace un rol mai improtant acolo unde sunt. Trebuie să fie atenți la excesele celorlalți. În continuare va fi între prieteni, abia spre weekend revin acasă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie RAC - au un interes sporit la parteneriat. Trebuie să se înțeleagă cu aceste persoane. Mulți sunt departe, e posibil să facă o deplasare de Revelion. E mult contact și relație. Lasă trecutul în urmă, văd lucrurile din altă cheie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie LEU - sunt zile care aduc o atenție sporită pentru felul în care se prezintă în fața altora. Leii singuri, pot face noi cunoștințe la acest Revelion sau își recuceresc partenerul prin cine știe ce declarații. După Revelion e bine să felicite persoanele uitate în această zi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie FECIOARĂ - multe activități în aceste zile. Aleargă în stânga și dreapta și rezolvă multă treabă. Sunt într-o mare formă și ajută pe cineva de Revelion. Strălucesc și sunt luate în seamă de cei din preajmă. Nu trebuie să se supere pe partener.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie BALANȚĂ - multă iubire în aceste zile. Își cumpără un mic cadou. De Revelion sunt foarte atente să fie cumpătate și să nu întreacă măsura. Sunt atente la sănătate. După Revelion, foarte important e relația cu partenerul de viață, ce angajamente își iau.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie SCORPION - nu sunt în formă aceste zile. Unii stau puțin mai detașați de petrecere. Îi admiră pe cei din jur. Muncă și pentru ei sau grijă pentru sănătate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie SĂGETĂTOR - drumuri, tot felul de cumpărături. Sunt agitați. E bine să spună ce n-au spus, să își ceară scuze. Sunt cu grijă pentru persoanele care pelacă. Distracția pentru ei începe după 2 ianuarie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie CAPRICORN - sunt atenți să nu își consume inutil energia și nici banii. Vor distracție cu consum economic și poate că fac asta pentru că vor să fie cât mai prezenți pentru cei din juri. Sunt foarte buni dansatori de Revelion.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie VĂRSĂTOR - atmosfera e bună, sunt în formă, strălucesc. Se menajează și sunt fericiți cu propria persoană. Pot face surprize de Revelion. Harta arată bine din punct de vedere energetic. Nu vor să facă lucruri deosebite. Atenție la mâncare, să nu mănânce ceea ce nu le face cu ochiul.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 decembrie-5 ianuarie PEȘTI - odihnă în zilele acestea. Au nevoie să își încarce bateriile după Crăciun. De Revelion sunt în formă, vor fi pe ringul de dans. Fac noi cunoștințe și vor intra în anul următor cu o energie foarte bună. Vor fi foarte mobilizați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel