HOROSCOP BANI MARTIE. Ce schimbări prevăd astrele

HOROSCOP MARTIE. Pentru săptămâna 5-11 martie, astrele prevăd schimbări în ceea ce privește domeniul financiar.

Berbec

Şansele care ţi se oferă nu pot fi ignorate, cu toate că nici situaţia în care te afli acum nu e rea deloc. Cel mai probabil vei primi o ofertă de muncă irezistibilă căreia nu îi vei putea spune nu. Vestea bună e că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens, căci alţii vor veni la tine.

Taur

Cu toate că nu mai sperai, începând de luni vei primi rând pe rând bonusuri care să te stimuleze profesional. E necesar să munceşti cu aceeaşi dăruire ca şi până acum şi să nu le dai şefilor senzaţia că vrei doar să treacă timpul!

Gemeni

Este o săptămână bună pentru noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Aici se pot număra un nou loc de muncă, o reorientare profesională sau începutul unui curs cu totul inedit. E necesar să vrei să schimbi ceva în viaţa ta dacă simţi că ai început să te plafonezi. Dacă acţionezi şi după cum îţi dictează inima, atunci pasiunile tale pot produce şi bani cândva.

Rac

Banii se vor duce pe lucruri care trebuie făcute şi nu depinde chiar totul de tine. Dacă cineva aflat în nevoie îţi cere cu împrumut o sumă de bani, iar situaţia ta este una extrem de bună, atunci fă-o fără să îi mai ceri nimic înapoi. Faptele bune vor fi răsplătite.

Leu

În aceste zile, vei termina ceva început de multă vreme sau vei soluţiona o problemă pe care nu o poate descurca nimeni. Cine ştie, cât de curând ar putea să te aştepte o avansare. Continuă tot aşa.

Fecioară

Foloseşte cu cap timpul tău liber şi fructifică-l astfel încât să poţi câştiga suplimentar nişte bani. Mai mult decât atât, o ocupaţie îmbinată cu pasiune îţi poate oferi mai multă fericire şi încredere în propriile forţe.

Balanță

Schimbările profesionale prin care ai trecut recent te-au bulversat puţin, dar în această săptămână poţi spune că ai început să te obişnuieşti. Deşi îţi era teamă de schimbare, acum realizezi că a fost cea mai bună variantă.  

Scorpion

Astrele îţi recomandă mai multă prudenţă în ceea ce priveşte gestionarea banilor. Va veni o vreme când vei avea nevoie de ei, aşa că o rezervă de economii nu strică.  

Săgetător

Nu se anunţă schimbări pe plan profesional, însă pe cel financiar ar putea să se producă câteva goluri. Ce-i drept, aceste cheltuieli vor ţine de deciziile şi dorinţele tale, însă tot le vei resimţi cumva în viitorul apropiat. Vei cheltui mult pe distracţie şi pe moment nu vei avea niciun regret.

Capricorn

Sunt multe cheltuieli şi e posibil ca, din neatenţie, să îţi scape mici erori pe ici pe colo. Dacă îţi notezi totul, vei ştii când e cazul să te opreşti.  

[citeste si]

Vărsător

Conjunctura astrală nu este una favorabilă pentru tine, ba chiar ţi-ar putea crea mai multe greutăţi. Dacă e vorba de o mărire de salariu sau pretenţii cu privire la confortul tău de la serviciu, atunci fă-ţi un discurs sensibil şi spune-l când prinzi un moment bun, nu oricând.

Pești

O ceartă cu un coleg sau cu un partener de afaceri poate arunca totul în aer, potrivit eva.ro. Dacă miza este destul de mare, propune-ţi să tolerezi mai multe până când te vei vedea cu banii în buzunar. Situaţia nu este una gravă, însă trebuie gestionată cu grijă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel