Horoscop august 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Zodii
Zodii

Astrele au pregătit surprize pentru luna august.

Horoscop lunar BERBEC 

Venus în opoziție cu Marte aduce armonie. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră și te încântă. Totul pare în concordanță cu ce simți. Perioada următoare e potrivită pentru anticipări în plan profesional. 

Horoscop lunar TAUR 

Începe să lucrezi la îndeplinirea visurilor! Nu toate planetele îți netezesc drumul spre reușită, dar nimic din ce faci nu rămâne fără rezonanță. E o lună exuberantă, mai ales sentimental. 

Horoscop lunar GEMENI

Ai grijă la oameni și la angajamentele pe care ți le iei. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective. Dacă ești nesigur/ă, trebuie să ai răbdare. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Horoscop lunar RAC 

Aceasta este perioada cea mai lipsită de energie din an. Nu te surprinde nici epuizarea psihică, așteptai să se întâmple. Visurile profesionale trebuie creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții. 

Horoscop lunar LEU 

Astrele par să te determine să fii mai implicat/ă în viața ta socială. Deși sunt multe evenimente la care ai obligația profesională să fii prezent/ă, nu-ți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. 

Horoscop lunar FECIOARĂ 

Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi ca ținta ta să nu fie uitată sau să nu-și piardă din importanță. Alegi să te înconjori de persoane superficiale, doar pentru că negi anumite sentimente. A le oferi celorlalți așteptări realiste e o sarcină care te privește și pe tine. Comportamentul tău e confuz. Spre finele lunii te vei simți răvășită emoțional.

Horoscop lunar BALANȚĂ 

Indiferent ce faci, în următoarea perioadă e important să-ți depășești limitele. Asta reprezintă maturitate și dorință de „creștere". Ai oportunitatea extraordinară de a te ocupa de un proiect social și iei frâiele acestei responsabilități. Ultima parte a lunii aduce în prim plan viața de familie. 

Horoscop lunar SCORPION 

„Intensitate" e cuvântul care îți descrie temperamentul. Tot ce faci are rezonanță în viețile celor din jur, și te hrănești cu asta. A doua parte a lunii aduce situații care te forțează să acționezi neînduplecat. 

Horoscop lunar SĂGETATOR 

Spiritul tău independent are nevoie de o pauză. E o perioada potrivită pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Soarele face o vizită în casa familiei, ceea ce induce o stare de armonie între voi. 

Horoscop lunar CAPRICORN 

Te întrebi dacă ai reușit să te apropii de obiectivele proiectate. Stagnarea profesională îți dă de gândit. Te dezici de tot ceea ce reprezinți și ajungi în contexte care nu fac decât să „îți susțină cauza". 

Horoscop lunar VĂRSĂTOR 

Tot ceea ce ai în minte e să te răsfeți. Tot ceea ce faci are darul de a-ți reda vitalitatea. Când mizezi pe spontaneitate, tot ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să-ți umbrească fericirea.

Horoscop lunar PEȘTI

August te proiectează într-o stare boemă. Prioritățile se modifică radical, notează elle.ro. Îți îndrepți atenția spre propria persoană. A doua parte a lunii e dedicată vieții profesionale, ai parte de o oportunitate pe care nu o poți rata.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel