EXCLUSIV  Horoscop 8-14 iulie. ZODIA care primește un mare indiciu. Surprize-surprize

Horoscop 2019
Horoscop 2019

Ce ne așteaptă în săptămâna 8-14 iulie? Astrologul Dc News spune că va fi o săptămână pe jar, pentru că este înaintea unei eclipse de Lună și, întotdeauna, zilele dintre două eclipse sunt destul de importante. Tot ce se întâmplă va avea un rol serios, în următoarele 6 luni.

Marte în Leu și Mercur în Leu le dau un indiciu despre ce ar putea să facă în următoarele luni, le ridică mingea la fileu serios, doar că Mercur retrogradează. Din dorința de a exploda, de a avea un exces de zel, de a trece peste tot și toate, își vor da seama că toată acea pornire este cumva provocată. Iar dacă cei care au mult Berbec în hartă, sunt deschiși la schimbare, la surpriză, inclusiv ei vor fi nemulțumiți. Mai ales în zona romantică, pentru că Mercur retrogradează.

Este posibil să apară persoane vechi în viața voastră, persoane din zona amoroasă, vor apărea discuții. În toată zona de copii și dragoste vor apărea situații. Cu care trebuie să vă confruntați. Careu cu Uranus nu vă ajută foarte mult, pentru că voi plecați la drum cu o idee și pe drum mai apar alte idei, pe care va trebui să le ingerați și să faceți ceva cu ele, sunt previziunile astrologului Dc News, Daniela Simulescu, pentru nativii Berbec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel