EXCLUSIV  Horoscop 8-14 iulie, probleme de sănătate. Semnal de alarmă pentru o ZODIE

Horoscop zodia Fecioară
Horoscop zodia Fecioară

Săptămâna 8-14 iulie este foarte agitată pentru o zodie. Mare atenție la problemele de sănătate, dar și la persoanele care v-au dorit răul. Astrologul Dc News dă un semnal de alarmă. 

Pentru această zodie, Mercur reactivează casa 12, o casă a renunțării, a abandonului, a fricii. Este și o casă a problemelor de sănătate, foarte mulți dintre voi, dacă aveți intervenții, dacă aveți niște probleme de sănătate mai vechi, pe care credeți că le-ați lăsat acolo și ați uitat de ele, își vor face prezența ușor-ușor, de aceea este bine ca, săptămâna aceasta, să aveți mai multă grijă de voi.

Veți auzi sau afla de persoane care vă doresc răul, care v-au bârfit, care au spus lucruri urâte despre voi. Reapar persoane vechi în viața voastră, persoane cu care nu ați avut o relație foarte echilibrată și dintr-o dată vă întâlniți pe stradă, la muncă, la școală, vă zăpăcesc, vă pun pe jar, vă enervează, dar treceți voi și peste ei.

O mică rugăminte! Este nevoie să vă schimbați puțin principiile. Compromisurile la care vă gândiți voi sunt puțin diferite de compromisurile celorlalți din viața voastră. Trebuie să găsiți un consens, sunt previziunile pentru nativii Fecioară, prezentate de astrologul Dc News, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel