Horoscop 4 - 10 februarie. Pătrășcanu, previziuni: Zodia care va avea o săptămână istorică

Horoscop 4 - 10 februarie
Horoscop 4 - 10 februarie

Horoscop 4 - 10 februarie. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 4 - 10 februarie.

Berbec

Planuri mari și îndrăznețe luni și marți. Trebuie să atenți la aranjamente profesionale, resurse materiale de care au nevoie, miercuri și joi. Sunt din nou în forță vineri, sâmbătă și duminică. Prieteniile și ajutoarele sunt foarte favorabile în această săptămână. Trebuie să fie abordabili și recipitivi la sfaturi.

Taur

Pot lua niște decizii foarte mari de carieră, realizare de orice tip. Alții pot lua decizii pe care le implementează imediat. Aspecte benefice toată săptămâna. Pot să pună la punct o nouă direcție. Atenție la sănătate pentru vineri, sâmbătă și duminică.

Gemeni

O nouă deschidere spre viitor. Pe baza unor date, informații, diplome, pot să deschidă noi oportunități de realizare. Pot veni vești din străinătate, de la diverși colaboratori. Prietenii sunt alături de ei. Se pot bucura la sfârșit de săptămână.

Rac

Stau foarte bine la capitolul relații diplomatice. Luna Nouă îi ajută să rezolve o situație prin intermediul cuiva. Partenerul de viață ar putea veni cu o realizare.

Leu

Aspecte bune legate de muncă. Există șansa rezolvării unor probleme mai vechi. Surprize. Își schimbă dispoziția dacă omul de încredere îi dezamăgește.

Fecioară

Lună Nouă în Vărsător este istorică pentru ele. Pot să aducă prin felul în care se implică la muncă soluții. Se pot impune la muncă. Știu foarte bine ce au de făcut. Poate să reprezinte o schimbare minunată. Pot schimba serviciul cu unul mai bun.

Balanță

Accent pe iubire. Luna Nouă le face să fie mai optimiste. Venus aduce o relaxare în relațiile de familie. Luna Nouă permite să ia lucrurile din viața lor bune sau rele și să îndrepte totul. Săptămâna le aduce vești bune celor care vor să devină părinți sau care au avut probleme medicale.

Scorpion

Lună Nouă fixată în zona vieții personale, a căminului. Unii își schimbă atitudinea sau viziunea față de viața personală, la alții sunt provocate de persoane apropiate din familie, vin cu idei sau cu o avere sau posibilități materiale. Generează o schimbare în viața lor personală și confortul. 

Săgetător

Discuții, vizite, drumuri, călătorii importante și pentru deschideri. Pot întâlni persoane care să le ofere accesul la alte persoane. Pot studia ceva încă de luni sau pot valorifica o diplomă pe care o au deja.

Capricorn

O săptămână în care își iau în analiză viața, dacă pot să își schimbe calitatea vieții. Se pot schimba lucrurile în privința banilor. Deciziile luate depind de cât de mare este confortul sau calitatea vieții lor.

Vărsător

Încep săptămâna cu transformare de configurare. Au șansa să renunțe la anumite atitudini și comportamente care nu le făceau lor bine și nici celor din jur. Aceste schimbări pot duce la idei și planuri. Pot gândi un proiect și îl pot demara în această săptămână.

Pești

Trebuie să se împace cu trecutul lor sau cu ceva ce i-a supărat. Dacă poartă niște poveri, Luna Nouă spune că trebuie să rezolve lucrurile și trebuie să nu se mai gândească cu rușine la ce au făcut cândva sau la ce nu a mers cândva pentru a deschide un viitor mult mai ofertant pentru ei.

Vezi și: Horoscop 31 ianuarie. Camelia Pătrășcanu: Schimbări importante pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel