HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018. Camelia Pătrășcanu, informații pentru fiecare ZODIE

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul următoarei săptămâni pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 BERBEC: Încep săptămâna cu o lună plină care marchează banii și câștigurile. Să fie inspirați, să aibă idei. Sigur că se bazează pe relații, dar, în primul rând, ei sunt punctul de forță. Simțul practic e cel care tronează. Trebuie rezolvate lucrurile și trebuie să obținută lucruri practice. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 TAUR: Luna plină îi vizează direct, sunt foarte sensibili la ce s-a întâmplat în ultima vreme în viața lor, fac un bilanț și stabilesc cum vor să meargă mai departe, atât în relația partenerială, care poate fi pusă, pentru unii tauri sub semnul întrebării, chiar juridice: mai stăm sau nu cu acte împreună. Trebuie să stabilească cum să se poziționeze în viața lor, ce vor să-și asume și ce nu, lângă cine se simt bine și unde nu este sinceritate absolută. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 GEMENI: Mulți trebuie să lase în spate momente neplăcute. Se pot simți obligați să facă anumite acțiuni cu care nu sunt de acord. Le reactivează ideea că sunt sacrificați, că tot ei trebuie să lase de la ei. Această lună plină le pune în alb și negru lucrurile bune și pe cele rele. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 RAC: Au lună plină axa iubirii. Unii se pot îndrăgosti, alții pot reaprinde flacăra iubirii în cuplul pe care-l au, pot face gesturi frumoase. Cei care au copii sunt foarte interesați să-și îndrume copiii spre carieră. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 LEU: Sunt foarte centrați pe propriul lor interes, viața lor, siguranța lor, comoditatea lor. Unii pot lua în analiză probleme conjugale, alții patrimoniale. Își fac calcule, unii vor să se dezvolte și au nevoie de fonduri. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 FECIOARĂ: Săptămână care le învață să-și valorifice atuurile. Trebuie să devină un pic mai conștiente și să uzeze de talentul lor mult mai ingenios și creativ, fie că sunt talente intelectuale, fie talente artistice și trebuie să învețele să le sublinieze. Luni și marți sunt zile foarte bune pentru întâlniri. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 BALANȚĂ: Interesate de bani. Luna plină este pe axa banilor, pe care-i pot obține prin manevrarea unor acte. Nu vine numai din muncă. Au nevoie să-și pună mintea pe roate pentru a vedea cum pot specula contextele profesionale în care se află. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 SCORPION: Sunt foarte abili financiari, miercuri și joi în special. Foarte abili în a negocia. Sunt destul de duri, subliniază că nu se poate trece peste cuvântul lor, că nu sunt prea flexibili. Știu exact ce pot oferi. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 SĂGETĂTOR: O lună plină pe axa suferințelor. Trebuie să-și pună cenușă în cap dacă au greșit. Unii tind să mascheze greșelile sau să le minimizeze, dar este mai demn să-și recunoască greșelile. Toată săptămâna vorbește despre asumarea responsabilității, lucru care se va vedea și-n legătură cu banii. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 CAPRICORN: Lună plină pe axa iubirii, sunt în tandrețuri sau vor să fie, vor să ajungă la inima partenerului de viață, despre care au sentimentul că este preocupat cu altceva sau distras. Sâmbătă și duminică discută multe probleme legate de viață și de direcția pe care trebuie s-o ia. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 VĂRSĂTOR: E momentul să dovedească tot ce sunt în stare mai bine să facă. Pot obține o oarecare popularitate, dacă-și asumă responsabilitățile și se mobilizează. Astrele îi îndeamnă să iasă la rampă, dar trag de timp sau au o inerție prea mare. Să treacă la treabă pentru că au aspecte de reușită. 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - 6 mai 2018 PEȘTI: Au o lună plină pe zona comunicării. Au planuri, idei, i se propun tot felul de proiecte. Trebuie să-și extindă aria profesională astfel încât să învețe lucruri noi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel