HOROSCOP 3 decembrie 2017. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop 3 decembrie 2017. Nativii unei zodii se implică în proiecte care le vor aduce rezultate exceptionale. Iată ce au pregătit astrele pentru astăzi, notează romaniatv.net.


Berbec

Ești mulțumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun, dar această normalitate e binevenită.

Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai ivește în calea ta ca pe ceva absolut firesc în evoluția ta spre succes, nu îi da mai multă importanță decât merită.

Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depasesti orice hop cu ușurință, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru că nu sunt așa cum le doreai. Viața merge mai departe cu naturalețe și la fel merită să faci și tu: trăiește totul bucuros, convins că, de aici, ai mai învățat ceva util pentru viață.

Taur

Ai o zi mai liberă la dispoziție pentru a te gândi pe îndelete la strategia pe care să o adopți în perioada următoare. Discuțiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primești opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ți-ai făcut-o despre direcția spre care te îndrepți.

Mai mult decât atât, sfaturile lor devin și un stimulent pentru tine, deoarece te impulsionează să treci la etapele următoare cu mai mult curaj și elan, convins că ceea ce dorești să construiești este realizabil.

Gemeni

Ai curaj să te rupi de o stare emoțională care nu îți face bine. E un gest de voință din partea ta, ca să scapi de temeri sau slăbiciuni care te țin captiv într-o zonă sumbră.

Tu poți fi și foarte puternic, dar și foarte ambițios și foarte ferm în decizii, nu așa cum spune lumea că ești blând și cuminte. Ia taurul de coarne în situația de față si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neînvins.

O criză de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni.

Rac

Rareori ești atât de optimist si de entuziast, dar te afli într-un moment al anumitor planuri care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg ca pe roate, că înaintezi repede și bine spre ceea ce ți-ai propus, iar la originea acestei evoluții excelente se află nimic altceva decât încrederea că totul va fi bine.

Toate lucrurile se așează acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că ești susținut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Leu

Este o plăcere să stai de vorbă cu carțile pe masă cu cei dragi, pentru că atmosfera tihnită a acestei zile vă inspiră pe toți la mărturisiri ce calmează spiritele în familie.

Fiecare spune ce are pe suflet și vă arătați deschiși să iertați mult mai ușor ceva ce altadată ar fi creat mari animozități acasă.

Stai și asculți cu inima, mai presus decât cu mintea, căci așa reușești sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Fecioară

Încetul cu încetul se face oțetul. Așa și tu, ești într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecționare, dar ești pe calea cea bună.

Se văd deja efectele studiului tău aprofundat și ești din ce în ce mai mulțumit de tine. Multă lume vede ce mult ai evoluat, apreciază progresele tale si te motiveaza sa mergi mai departe in efortul tau de cizelare si desavarsire.

Într-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum ești conștient ca inca mai ai cate ceva de acumulat, cateva etape de parcurs, cateva etaje de ridicat la propria ta constructie, deci continua-ti munca!

Balanță

Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescență pentru ca totul să se echilibreze. Ești pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare.

Mai sunt unele mici semne care te tot trag inapoi, te mai incearca unele mici dureri, firesti dupa o perioada de criza. Priveste aceste cuvinte ca pe o metafora, pentru ca tu esti intr-o astfel de etapa, cea de dupa boala: acum urmezi cu sfintenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca.

Scorpion 

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu știi foarte bine încotro te îndrepți, ai încredere că înaintezi în direcția potrivită.

Primești suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îți este alături și te ghidează ușor din umbră, te susține, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui.

Linistește-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată și calmă te va ajuta să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiți la orice pas. 

Săgetător

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu și asta vei simți și azi când în jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale.

Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie.

Când vezi că ai pe cineva care te susține și crede în tine, capeți mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simți că le poți atinge.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel