Horoscop 3 - 9 septembrie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii

Horoscop 3 - 9 septembrie. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile săptămânii pentru fiecare zodie. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Berbec - Au de luat decizii importante, se luptă pentru banii lor, este foarte posibil să reușească, deși săptămâna e tensionată. Joi și vineri să fie atenți și la sănătatea lor și la membrii familiei, pot fi discuții în cămin și emoții foarte puternice din această pricină. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Taur - Au un accent pozitiv pus pe relații profesionale, e bine să profite. Se luptă cu regulamente și legi care-i sâcâie, mai ales dacă vor să facă schimbări mari și trebuie să găsească cadrul cel mai potrivit pentru a găsi spațiul de dezvoltare a unei afaceri. Emoții puternice joi și vineri în familie. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Gemeni - Au o săptămână foarte bună, mai ales în zona profesională. Vor să obțină lucruri foarte bune prin intermediul altora, se pricep să speculeze slăbiciunile altor persoane, cumva se folosesc de subțilitățile unor persoane pentru a crea un culoar de colaborare. Atenție la sănătate, unele afecțiuni pot fi răscolite. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Rac - Pun presiune pe partener, au cerințe imperioase, urgente, nu acceptă compromisuri, îi forțează Marte să fie autoritați și chiar să ia în calcul o ruptură. Stau bine la capitalul de iubire familială. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Leu - Orientați către câștig și bani, le merge bine la muncă, au spor, sunt foarte exersați în anumite munci și pe ele trebuie să meargă, să fie șefi foarte duri, să impună reguli fără nicio concesie. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Fecioară - Concentrate pe adaptare, mai ale din a doua jumătate a săptămânii, li se clarifică mintea, văd oportunități, au comportament mult mai adaptative, se potrivesc, se asamblează mai bine. Să fie un pic mai sigure pe ele. Mulți ochi sunt pe fecioare. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Balanță - Sunt obligate să aibă tact, să fie drăguțe cu cei din jur. Se pot trezi cu propuneri profesionale excelente. Aspectele sunt destul de armonioase. Pot fi nemulțumite de unele persoane care nu le respectă ordinele sau de cheltuieli făcute nejustificate. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Scorpion - Moment bun, mai ales sub aspect intelectual conversațional. Preferă mai mult prietenii decât familia, le face bine să evadeze un pic.

Horoscop 3 - 9 septembrie. Săgetător - Să se gândescă la sănătate, să nu cheltuiască nici energie, nici timp, nici bani. Ar fi tentați să iasă cu prietenii, dar vor constata că pierd mulți bani și energie. Aspectele sunt bune la mijlocul săptămânii, în familie, vine o veste bună sub aspect financiar sau material, poate cineva-și dă acordul în legătură cu o afacere de familie. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Capricorn - Sunt concentrați pe schimbările necesare de la muncă, sunt foarte hotărâți să le facă, se luptă de mult timp pentru ele, ajunge într-un punct culminant, au succes, sunt foarte argumentați. Își fac griji pentru bani, dar sunt pe un fond bun. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Vărsător - Să fie mai atenți la sănătate și la relațiile de familie. Își dau seama de un pericol pentru sănătate. Sunt protejați în zona carierei, când pot avea un moment foarte bun, de glorie. 

Horoscop 3 - 9 septembrie. Pești - Să fie atenția la imaginea lor publică, au de corectat, sunt multe comentarii în jurul lor, mulți prieteni nu le-au înțeles gesturile, deciziile și poate nu trebuie să dea explicații, dar să fie mai atenți la conduită. Să se concentreze un pic mai mult la imaginea lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel