Horoscop 3 - 9 decembrie. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Va da totul peste cap

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 3 - 9 decembrie. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 3 - 9 decembrie 2018. 

Berbec

Schimbă planurile pentru că își dau seama că și-au făcut iluzii și nu pot conta pe unele persoane.

Taur

Pot analiza mai limpede cum se poziționează față de o persoană importantă față de ei în acest moment. Pot constata că sunt prea altruiști.

Gemeni

Își reorganizează activitățile. Fac ceea ce le place. Pot constata cum sunt percepuți.

Rac

Sentimentele și relațiile cu persoanele iubite se limpezesc. Nu uită să se iubească pe ei. Au de rezolvat aspecte juridice, legale sau organizatorice la locul de muncă.

Leu

Accent pe felul în care manifestă și declară iubirea. O săptămână cu jurăminte sau poate unii dau înapoi. Angajamente privind planul sentimental. Analizează mai bine capacitățile lor de a iubi.

Fecioară

Foarte multe activități. Au nevoie de libertate și sprijinul familiei. Posibil ca unele să se simtă încurcate de familie, altele să ceară ajutorul. Unele vor obține sprijin, altele nu.

Balanță

Se gândesc la bani, mai atente la cheltuieli, dar și la posibilitățile de a face bani în plus. Pun accent pe reguli, atât la muncă, cât și în casă.

Scorpion

Sunt cu ochii pe pușculiță, economisesc. Dacă ar avea tentație să își facă lor cadou, ar fi bine să se abțină. Lună nouă care vizează în bogăție decât cheltuială.

Săgetător

Vor să fie activi în planuri mari. Deși sunt centrifugi, pot avea tendința să se reunească cu familia.

Capricorn

Se pot împăca cu un prieten, își pot face alianțe. Se pot confrunta cu jocuri de culise ale colegilor sau șefilor pe care nu le înțeleg.

Vărsător

Afirmare în carieră. Figură frumoasă până pe 12 decembrie. Multe lucruri de corectat la imaginea publică. Luna nouă vorbește de relații și socializare.

Pești

Onorare punctată de această lună nouă. O funcție mai înaltă ar putea fi prea mare pălărie pentru ei, ori să o refuze, ori să o ducă bine la bun sfârșit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel