Horoscop 28 octombrie. Lună nouă în Scorpion

HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SCORPION

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut câteva precizări cu privire la horoscopul zilei de 28 octombrie, când Luna Nouă va fi în Scorpion. 

"Show must go on. Melodia celor de la Queen. Sigur ai auzit-o la un moment dat în viață. Știai însă că a fost înregistrată cu foarte puțîn timp înainte că Freddie Mercury să moară? Și Îți amintești acum cât de intensă este melodia și cum cânta el acolo că show-ul trebuie să continue? Îți dai seama ce era în sufletul lui? Să știe că nu mai are nicio șansă, că se va stinge curând și totuși să interpreteze cu atâta patos, încât atunci când o asculți să simți disperarea și te treacă toți fiorii.

Te-a părăsit și încă te reculegi? Ți-a murit o persoană dragă și tu încă trăiești cu fantomele? A trebuit să renunți la jobul care îți plăcea și te tot plângi? Treci printr-o problema de sănătate gravă și simți că nu e corect ce se întâmplă? Toate astea sunt dureri viscerale ale sufletului. Dar "vindecabile".

Luna Nouă din Scorpion de pe 28 octombrie te duce în abisul durerii, te ține acolo în prăpastie până când zici "destul". Imediat după, vei reuși să te ridici, să te scuturi și să o iei din nou de la capăt. Că doar așa zicea și Freddie:
Inside my heart is breaking

My make-up may be flaking

But my smile still stays on...

Show must go on!", a scris astrologul Daniela Simulescu pe Facebook.

Pentru mai multe informaţii despre zodii, puteţi urmări "Astrosens" duminică, de la 12,00, pe canalele de Youtube şi Facebook DC NEWS, dar şi pe site. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel