EXCLUSIV  Horoscop 27 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți grijă la DEZILUZIILE profesionale

Pexels / Horoscop 27 octombrie
Pexels / Horoscop 27 octombrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus este guvernatorul vostru, vă dați seama că vă resimțiți astăzi, mai ales că Venus este în casa a III-a. Scurtcircuit în comunicare, cuvinte puse într-un anumit context neînțelese așa cum trebuie. Laudele nu își au rostul astăzi, laudele vă fac mai mult rău decât este cazul, așa că încercați astăzi să fiți cât mai liniștiți și cât mai siguri pe voi. Aveți grijă la drum, dacă plecați astăzi. 

Horoscop SCORPION

S-ar putea să luați niște decizii financiare mai proaste astăzi. Nu știu dacă se pot evita 100%, dar încercați să vă faceți un plan. Soarele a intrat în semnul vostru, asta înseamnă mai multă energie. S-ar putea să vă vină idei despre cum ați putea să îi ajutați și pe cei din jur. Atâta timp cât nu cheltuiți mulți bani, ați putea face asta fără nicio problemă.

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus este în semnul vostru, iar în careu cu Neptun s-ar putea să vă ajute. Țineți cont la schimbarea înfățișării, dar să nu aveți așteptări prea mari. Dacă astăzi vă duceți să vă tundeți, să vă coafați sau să vă îmbrăcați, hainele respective vor fi bune pentru voi, dar nu așa cum e în mintea voastră, așa că inițial s-ar putea să fiți supărați, vă veți da seama că o schimbare nu strică. 

Horoscop CAPRICORN

Vorbim aici de faptul că Venus este în casa a XII-a, așa că intuiția nu vă funcționează astăzi, mai ales din punct de vedere profesional. Deși aveți în continuare în casa a X-a Venus și Marte și aveți în casa a XII-a careu cu Neptun, eu aș sta mai în spate astăzi. Dacă iau o decizie, nu mai explicați și de ce ați luat decizia respectivă. Decizia odată luată, treceți la muncă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Careul de astăzi pe voi nu vă afectează atât de mult, să ne înțelegem pentru că Venus e în casa a XI-a ș dacă nu ieșim la evenimente și nu ne petrecem. Doar să nu vă faceți speranțe false pentru viitorul apropiat, că vi se pare vouă că o să ajungeți, dar fără niciun argument sau eveniment concret în acest sens. 

Horoscop PEȘTI

Profesional, cred că v-ați mai dat seama de mici supărări, de mici deziluzii, începeți să le mestecați altfel, să le suportați altfel, lucru bun. S-ar putea să fiți considerați printre cei mai maturi la locul de muncă, dacă veți reuși să treceți peste aspectele astea care nu vă convin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel