EXCLUSIV  HOROSCOP 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Zodia care devine paranoică. Astrolog DCNews: Vă gândiţi la tot felul de prostii

HOROSCOP 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a prezentat preșviziunile pentru fiecare zodie în parte. Nativul care devine paranoic, săptămâna aceasta. Unde vor fi problemele.

"Vă gândiţi la tot felul de prostii, paranoia. Nu vă înţelegeţi. La serviciu, îi bănuiţi pe toţi de tot felul de lucruri ciudate. E de ajuns să facă un semn şi să vi se pară vouă", spune astrologul DCNews. Este foarte activă zona profesională.

Când vă ia câte un gând anapoda, scrieţi ceva, ascultaţi o melodie, liniştiţi-vă. Mai vorbiţi cu altă persoană, nu staţi mult în freamătul interior. Pierdeţi timp, pierdeţi energie, naşteţi sentimente, trăiri pentru o persoana care nu îşi au rostul.

"Săptămâna aceasta, v-aş recomanda să munciți ca un roboţel, rezultatele vor apărea. Relaţional, lucrurile funcţionează. Lucrurile vi se vor părea că sunt apatice. Este bine ca de acum să le faceţi cât mai așezat. Vin și momentele bune, după mai multă muncă", le mai spune astrologul DCNews nativilor în Gemeni.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel