EXCLUSIV  Horoscop 25 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mai mulți nativi sunt puși pe ceartă!

Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte intră în casa a șaptea și vă certați cu toată lumea. Cert este că ați vrea să vă închideți undeva și să nu mai vedeți pe nimeni, dacă s-ar putea. Asta se întâmplă pentru că nu sunteți în acord cu furia interioară, pentru că dacă ați fi în acord, ați ști cum s-o gestionați. Poate că este un moment ca să învățați. 

Horoscop SCORPION

Multă muncă, prea multă muncă, extraordinar de multă muncă, îngrozitor de multă muncă, nu aveți timp nici să beți apă astăzi. De fapt, începe o perioadă în care efectiv nu veți avea timp să beți apă. V-aș ruga, totuși, ca în procesul și drumul vostru să nu îi agitați prea mult pe colegi și pe oamenii care vă ajută. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Eu m-aș preocupa de vacanțe cu Marte în casa a cincea. Aș planifica. E adevărat că e un Mercur retrograd în casa a șasea și o să vă mai dea peste cap planurile. Aș începe să pun puțin preț, până pe 5 iulie, cât stă Marte în casa a cincea și pe bucuria mea de viață, nu doar pe muncă. Mai puțin egoism nu strică.

Horoscop CAPRICORN

Odată că Mercurul ăsta cu sextilul din semnul vostru vă ajută. La modul că aveți idei câștigătoare, sunteți foarte creativi astăzi, iar Marte intrând în casa a patra, partea asta emoțională va fi destul de zbuciumată, nu știți unde să vă duceți. Dacă ați trecut, de exemplu, prin momente depresive sau momente grave și le-ați controlat în momentul ăla, n-o să mai puteți cu Marte prin casa a patra. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Ce cuvinte vă vor ieși cu Marte în tranzit în casa a treia, nici nu vreau să mă gândesc. Marte poate să fie hrăpăreț, certăreț, foarte agresiv în discuții, dar și foarte convingător. Cum vorbește Marte în casa a treia la voi, nici nu vă dați seama. Grijă mare la tot ce înseamnă ITP, Casco, RCA, din astea. Să aveți actele la voi, să nu fie expirate, să aveți puțină grijă din punctul ăsta de vedere. 

Horoscop PEȘTI

Marte intră în casa a doua și începeți să cheltuiți pe fond nervos, cum altfel. Marte se întâlnește cu Jupiter, guvernatorul vostru și ziceți ce poate să mi se întâmple. Apare un îngeraș de undeva și scap eu de cheltuielile astea. Ori cheltuiți pentru voi, ori cheltuiți pentru alții, ori cresc facturile, că oricum de criza asta economică se va tot auzi și aveți grijă la cheltuieli începând de astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel