HOROSCOP 2019. ZODII - luna NOROCOASĂ pentru fiecare zodie

horoscop 2019. Zodii - luna norocoasă
horoscop 2019. Zodii - luna norocoasă

HOROSCOP 2019. Toată lumea așteaptă 2019 pentru a înlocui un an care poate nu a fost așa de bun cu unul nemaipomenit. Dar care va fi luna din 2019 în care veți avea noroc cu carul și pur și simplu veți străluci? Aflăm răspunsul în funcție de zodie.

HOROSCOP 2019. Astrologii Renee Watt și Lisa Stardust au spus care este cea mai norocoasă lună a anului pentru fiecare semn zodiacal, iar rezultatele sunt cu adevărat interesante. Horoscopul dumneavoastră ar putea să nu fie o previziune exactă a viitorului, dar vă va ajuta să vă canalizați energia în activități benefice pentru mintea dumneavoastră.

Iată ce v-au pregătit astrele:

HOROSCOP 2019. BERBEC - Aprilie este luna în care vă veți simți foarte încrezători și stima de sine va fi în continuă creștere. Așadar, profitați de aprilie, nativi din Berbec!

HOROSCOP 2019. TAUR - Dacă vă simțiți creativi, dragi nativi din Taur, septembrie 2019 este luna în care veți străluci. Septembrie este luna în care puteți arăta că aveți înclinație spre artă.

HOROSCOP 2019. GEMENI - Mai este o lună bună pentru dumneavoastră, mai ales spre sfârșit. De altfel, pe 30 mai, dragi Gemeni, sunt șanse să apară oportunități în planul dragostei.

HOROSCOP 2019. RAC - Nativii din Rac sunt norocoși. Au două luni norocoase. Le va fi bine și în iulie, dar și în septembrie. Vă așteaptă lucruri incitante, profitați de ele!

HOROSCOP 2019. LEU - Norocul vă întâmpină încă de la începutul anului. Februarie vă aduce un val de energie creativă. Profitați de acest timp pentru a vă arăta talentele și pentru a străluci!

HOROSCOP 2019. FECIOARĂ - Septembrie este luna dumneavoastră norocoasă.

HOROSCOP 2019. BALANȚĂ - Dragi nativi din Balanță, așteptați până în primăvara anului 2019 pentru câteva update-uri interesante în viața dumneavoastră. Aprilie este luna dumneavoastră de iubire! 

HOROSCOP 2019. SCORPION - Va trebui să aștepțați până la sfârșitul verii pentru a avea noroc. Sfârșitul lunii august este momentul potrivit pentru  scopurile dumneavoastră.

HOROSCOP 2019. SĂGETĂTOR - Astrele se aliniază, în cazul dumneavoastră, la începutul anului 2019. Așadar, luna dumneavoastră norocoasă este ianuarie. 

HOROSCOP 2019. CAPRICORN - Și dumneavoastră vă surâde începutul acestui an! Ianuarie 2019 vă pune în evidență, lăsându-i pe alții să vă aprecieze eforturile.

HOROSCOP 2019. VĂRSĂTOR - Nativi din Vărsător, nu dormiți în a doua lună a anului 2019! Februarie are planuri mari cu dumneavoastră! 

HOROSCOP 2019. PEȘTI - Aveți două luni norocoase în 2019. Așadar, 19 februarie aduce un plus de noroc felului în care visele dumneavoastră pot deveni realitate. În plus, iulie permite creativității dumneavoastră să plutească.

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Zodii care se vor îmbogăți

 

HOROSCOP 2019. ZODII unde să călătorești în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel