HOROSCOP 2019 ZODII. Camelia Pătrășcanu: Zodiile care devin părinți în 2019

Copil
Copil

Camelia Pătrascanu a dezvaluit ce le va adce noul an tututor zodiilor, pentru România TV. Unii nativi vor deveni părinți, alții vor avea un an finaciar bogat, iar norocul le va surâde din plin.

HOROSCOP 2019 ZODII. Berbec

Din aprilie, berbecii un an valors în zona financiară. Riscă puţin, dacă vor să înceapă ceva pe cont propriu. Nu sunt disciplinaţi. Nu prea suportă autoritate, de aceea vor începe o afacere. Destinul este în zona căminului. Pun în balanţă familia şi job-ul. Poate fi o alegere dificilă. Trebuie să cântărească foarte serioase. Pot obţine diplome importante.

HOROSCOP 2019 ZODII. Taur

Au o schimbare de comportament şi filozofie de viaţă, pot surprinde. Dintr-o dată îşi schimbă gusturile, au alte gesturi, au altă viziune de viaţă şi aşa o ţin şapte ani. Pot câştiga bani, dar speculând nişte oportunităţi deschise de altcineva. Obligatiru, actele trebuie să fie corecte, să respecte legea. Pot obţine o diplomă foarte importantă. Trebuie să fie mai atenţi la sănătate, din aprilie încolo. Cei căsătoriţi pot divorţa sau pot trece într-o altă etapă a căsniciei. Cei singuri îşi găsesc parteneri. În zona carierei, lururile pot aluneca.

Vezi și: HOROSCOP 2019. Zodiile afectate cel mai puțin de ECLIPSA de SOARE din ianuarie 2019

HOROSCOP 2019 ZODII. Rac

Racii au un aspect profesional foarte bun. Se pot dezvolta şi în alte domenii. Trebuie să îşi facă locul de muncă mai plăcut, nu neapărat schimbat. În zona iubirii, apar surprize: fie vine un copil, se îndrăgostesc, sunt foarte curtaţi. Au parte de multă distracţie

HOROSCOP 2019 ZODII. Leu

Poate fi un an al iubirii, un an al rolului de părinte. Dacă sunt deja părinţi, pun în altă cheie responsabilitatea lor faţă de copil. Ori devin părinţi, ori se îndrăgostesc, ori se căsătoresc. Pot începe un proiect pe cont propriu. Muncesc mult şi vor renunţa la unele activităţi de care s-au săturat.

HOROSCOP 2019 ZODII. Fecioară

Stau bine în zona căminului: ori fac multe drumuri, ori reamenajează casa. Este perturbat mediul lor personal. Pot fi avntajati cei care călătoresc în scop profesional. Au proiecte foarte mari, creşte stima de sine. Studiile sunt favorabile pentru ei.

HOROSCOP 2019 ZODII. Balanţa

Unele balanţe sunt favorizate în planul studiilor. Cele care aua cumulat multe cunoştinţe îşi pot testa talentele de consilier sau pedagog. Pot avea reuşite extraordinare la începutul anului. Sunt ajutate în ceea ce priveşte proiectele în străinătate. În zona căminului au un aspect mai rece. Nu se înţeleg cu unele persoane. Relaţiile au de suferit.

HOROSCOP 2019 ZODII. Scorpion

Câştigă mult şi cheltuiesc la fel de mult. În perioada aprilie-august, să fie mai atenţi cu banii. Este cea mai norocoasă zodie în 2019. Atenţie la felul în care investesc. Trebuie să analizeze foarte bine când iau decizii. Unii pot constata că partenerul lor vrea libertate.

Vezi și: HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Anul în care poți da lovitura

HOROSCOP 2019 ZODII. Săgetător

Aceşti nativi au senzaţia că se trezesc după un somn de un an, că nu le-au mers lucrurile. Vor să facă lucruri mari, au un avânt extraordinar. Dacă nu au învăţămintele trase din anii anteriori, riscă să devină îngâmfaţi şi să creadă că merită lucruri mai mari decât au. La bani stau prost. Trebuie să fie foarte economi.

HOROSCOP 2019 ZODII. Capricorn

Se resetează total, în 2019. Se gândesc la familie şi la casă. Poate fi un an de iubire. Sunt mai avantajaţi Capricornii trecuţi de 33 de ani. Atenţie la sănătate, tot anul.

HOROSCOP 2019 ZODII. Vărsător

Să fie atenţi la sănătate, la bolile profesionale: orar îngreunat, puţin somn, multă agitaţie. Se instalează o oboseală care poate fi rezolvată printr-o corectă distribuire a activităţilor. Coloana, oasele pot fi afectate. Sunt mari schimbări în zona căminului: schimbă casa, achiziţionează una nouă. Pot dezvolta chiar şi o afacere: o pensiune.

HOROSCOP 2019 ZODII.  Peşti

Vor să ofere o altă imagine publică. Stau bine pe carieră. Li se poate oferi o funcţie solicitantă sau ceva nou, dar poate fi foarte bănos, chiar din ianuarie-februarie. Pot câştiga mai multă credibilitate, un anturaj care îi adulează şi pot face lucruri extraordinare.

Vezi și: Zodii. ZODIA în care sunt născuți cei mai mulți miliardari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel