Horoscop 2019. Astrolog: Citiți degeaba! Dacă vreți să...

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

„Astrologia nu este doar despre zodie”, spune Daniela Simulescu.

„În 2019, Berbecii nu vor mai vrea să fie primii, Taurii vor renunța la plăceri și confort, Gemenii se vor stabili, Racii vor deveni egoișți, Leii nu vor mai ține cont de ce zic ceilalți, Fecioarele vor deveni îngăduitoare, Balanțele vor vrea să fie independente, Scorpionii se vor călugări (am vrea noi să o vedem pe asta, nu?), Săgetătorii nu vor mai călători, Capricornii vor uita de statut și eticheta și vor fi sensibili, Vărsătorii se vor purta ca toată lumea, iar Peștii vor fi foarte organizați.

Am scris aceste rânduri să îți arăt că horoscopul pe zodii nu își are rostul. Suntem 7,6 miliarde de oameni pe planeta asta. Dacă ar fi să împărțim, în mod egal la cele 12 zodii, ar rezulta vreo 633 milioane de nativi pentru fiecare semn zodiacal. Deci nu are cum să ți se întâmple același lucru ție și celor câteva sute de milioane.

Indiferent de zodie, unii se vor căsători, alții vor divorța, alții se vor îmbolnăvi, alții se vor însănătoși, alții vor studia, alții vor pierde examene, unii vor iubi, alții vor fi părăsiți, unii vor pleca din țară, alții își vor urma pasiunea, unii vor muncii din plin, alții vor fi mai leneși, unii vor avea copii, alții nu.

Citiți degeaba horoscopul pe zodii pentru 2019. Dacă vreți să o faceți de plictiseală, ok. Dar dacă o faceți crezând că e așa, să știți că vă înșelați. Astrologia nu este doar despre zodie”, a scris astrologul Daniela Simulescu pe contul de Facebook.

Vezi și: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel