HOROSCOP 2018. Zodiile condamnate la singurătate

Iată cele cinci zodii cărora le este frică să se îndrăgostească și sunt condamnate la singurătate.

Rac

Potrivit andreearaicu.ro, această zodie are nevoie de independentă. Chiar daca nu reușesc întotdeauna să comunice eficient nevoia lor de independență, se pun întotdeauna pe primul loc cand vine vorba de relațiile romantice.
Pe de o parte, e un lucru bun, în ceea ce privește stima de sine. Racii sunt acele zodii care nu știu să iubească. Pentru ei, iubirea reprezintă o noțiunr dulce și  romantică, dar nu e ceva de care să aibă neapărat nevoie. Prefera să evite atașamentul și să minimizeze riscul de a suferi.

Varsator

Varsatorilor le place ideea de dragoste, dar nu să fie ei cei îndrăgostiți. Le place mai mult fantezia ideii de iubire, nu iubirea din viața reală. Se îndrăgostesc mai degrabă de staruri din filme, în timp ce în viața lor amoroasă sunt mult mai reci.

Fecioara

Fecioara dorește să se îndrăgostească, dar o face în felul ei propriu. Lipsa de încredere a Fecioarei în oameni este un indicator ca ele nu sunt de prea mare încredere. Într-un fel, Fecioarei îi place dragostea, dar îi place și să o distrugă.

Capricorn

Capricornilor le place să fie îndrăgostiți. Însă aruncă extrem de multă îndoială asupra partenerului, numai ca să capete atenția lui. Capricornul este idealist. Decât  să înlăture dezamagirea așteptărilor sale nesatisfăcute, preferă să evite dragostea și  pe cei de care s-ar putea îndrăgosti. E una dintre puținele  zodii care nu știu  să iubească.

Gemeni

Mereu neatenți au un dispozitiv de protecție. Le place ideea de a se îndrăgosti, dar, când simt durerea detașării, ies rapid din scenă, mental și emoțional, ca să  supraviețuiască. Gemenii știu că e minunat să iubești, dar cum “miros” riscul de a suferi, devin distanți. Răceala lovește partenerul și începe  sfârșitul relației.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel